Ajzea Tejlor u dresu Atlante (© AFP)
Ajzea Tejlor u dresu Atlante (© AFP)

Crvena zvezda naciljala Tejlora

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 10:33

Neodlučnost Nejpira i njegova povreda prinudili crveno-bele da razmišljaju u drugom smeru

Želela je Crvena zvezda Šabaza Nejpira. Uspostavila kontakt sa američkim plejmejkerom koji pokazao određeno interesovanje da zaigra u crveno-belom dresu. Ali, pregovori su se otegli. Prvo, vlasnik triple krune želeo je da bude siguran da povreda zgloba zbog koje je prošle sezone Amerikanac odigrao samo dve utakmice za Zenit, i to u Superkupu VTB lige, nije ostavila dublje posledice.

S druge strane i nesumnjivo odlični plejmejker odugovlači sa konkretnim odgovorom, zbog čega Zvezda sve više razmišlja i u drugim smerovima, kako je eventualno negativan konačan odgovor Nejpir ne bi uhvatio nespremnom.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Zvezda je krenula u razgovore sa Ajzejom Tejlorom (191cm, 28) u čijoj biografiji nema toliko NBA stranica kao u Nejpirovoj. Ali, nekadašnji student univerziteta Teksas je zavredeo više pažnje na evropskom tlu.

Pošto je u debitantskoj sezoni sa ove strane Atlantika nizao prosek od 17 poena i 4,36 asistencija u ekipi Makabi Rišon Leciona, protekle takmičarske godine je kao član Mursije (s prosekom 15,24 poena i 3,41 asistencije) izabran u drugu najbolju petoroku ACB lige, najjačeg nacionalnog šampionata na Starom kontinentu...

Jasno je da Tejlor nije zvučno ime u ovom regionu poput Nejpira, ili momaka koji su stigli u Zvezdu ovog leta (Holand, Martin, Nedović, Petrušev, Ilić...). Ali, nije teško prisetiti se recimo sezone 2018-2019 kada je na Mali Kalamegdan stigao Bili Beron...


tagovi

KK Crvena zvezdaAjzeja Tejlor

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara