Crvena zvezda se zahvalila Kampacu

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 19:47

Argentinac napustio Mali Kalemegdan

Dileme više nema, Fakundo Kampaco je bivši igrač Crvene zvezde.

To je večeras u saopštenju potvrdio i klub sa Malog Kalemgdana. Zvezda se zahvalila Kampacu na svemu što je učinio za klub u prethodnoj sezoni po dolasku iz Amerike.

Izabrane vesti

„Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Argentine Fakundo Kampaco nije više igrač našeg kluba.

Nakon Luke Vildoze postao je drugi Argentinac koji nosio dres i grb Crvene zvezde, a svojim ponašanjem na terenu i van njega, davao je sve od sebe da reprezentuje klub na pravi način, ali i pomogne timu da ostvari što bolje rezultate na terenu.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio dva trofeja, prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Fakundu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere“, poručili su iz Zvezde.

Očekuje se da Kampaco uskoro bude zvanično potvrđen kao novi igrač Real Madrida, što je španski Relevo najavio 23. aprila, a kasnije potvrdila i uticajna Marka. U pitanju je trogodišnji ugovor.

Kampaco je došao u Crvenu zvezdu krajem decembra prošle godine ali nije odmah mogao da bude registrovan za mečeve u Evroligi zbog kazne koju je Crvena dobila od elitnog takmičenja. Već u januaru je postao MVP Jadranske lige, nosio igru Crvene zvezde i u Evroligi debitovao početkom marta u Minhenu protiv Bajerna.

Na devet evroligaških mečeva u Zvezdi je beležio 15 poena i šest asistencija u proseku.


tagovi

Fakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara