(©Starsport)
(©Starsport)

Crveno-bela invazija na Kaunas, već je stiglo 4.000 navijača Olimpijakosa

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 15:16

Ekipa Jorgosa Barcokasa imaće veliku podršku u polufinalu Evrolige protiv Monaka...

Poznato je da Olimpijakos ima verne navijače, umeli su u prošlosti da naprave veliku feštu na Fajnal foru. Tako će biti i u Kaunasu. Crveno-bela armija je stigla, izvršila je invaziju na glavni grad Litvanije.

Žalgiris nije uspeo da se plasira na Fajnal for Evrolige, pa će tako Olimpijakosovi navijači biti najbrojniji u Žalgirio areni. I prema nekim procenama već ih je stiglo 4.000 u grad. A, verovatno će ih biti i više za polufinalu utakmicu sa Monakom, jer i dalje pristižu.

Izabrane vesti

Okupirali su fan zonu, orila se pesma dok je Kostas Papanikolau davao intervju. Zagrevanje navijača pirejskih crveno-belih je počelo. Jedno je sigurno – ponovo će napraviti atmosferu za pamćenje. Baš kao i tokom majstorice sa Fenerbahčeom.

Mogao je tada Olimpijakos da proda i 85.000 karata, na kraju je 15.000 srećnika ušlo u Dvoranu mira i prijateljstva, i prisustvovalo košarkaškom času Kostasa Slukasa. Neće ih biti u tom broju, ali hoće dovoljno da prodrmaju celu halu.

„Trenutno ih je 4.000 ovde“, rekao je Nikos Lepeniotis, generalni menadžer Olimpijakosa, za BasketNews.

Prva tura je stigla, do utakmice je ostao još jedan dan...

„Ali, ne znamo tačan broj navijača koji su tu, jer su navijači kupovali karte preko Viagogo i drugih platformi. Međutim, to je procena koju smo napravili na osnovu kanala i informacija koje smo dobili od navijača. Videćemo sutra koliko će ih biti“, zaključio je Lepeniotis.


 


tagovi

EvroligaFajnal for EvroligeKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara