(KK Crvena zvezda)
(KK Crvena zvezda)

Crveno-beli objavili raspored pripremnih mečeva

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.08.21. | 15:50

Za sada je isvesno da će srpski učesnik u Evroligi odigrati tri duela u Beogradu i dva u Minhenu

Košarkaši Crvene zvezde počekli su danas zvaničan deo priprema za nastupajuću sezonu. Sa dolaskom novajlija Nikolom Ivanovićem i Ostinom Holinsom (ranije su u Beograd stigli Stefan Lazarević, Luka Mitrović, Aron Vajt i Nikola Kalinić), crveno-beli će, kao što je ranije najavljeno, u narednih sedam dana trenirati dva puta dnevno. Krajem nedelje timu će se priključiti i Nejt Volters.

Osim treninga poznat je i veći broj pripremnih utakmica. Prva je 31. avgusta sa ekipom FMP, druga je zakazana dva dana ranije protiv rivala u prošlogopdipšnje plej-ofu KLS - Mega Basketa.

Izabrane vesti

Crveno- beli će 7. septembra odigrati duel sa rumunskom Oradeom, posle ih očekuje dolazak na izuzetno jak turnir u Minhen, gde će 11 septembra odigrati meč sa Panatinaikosom, u zavisnosti od ishoda meča sa grčkim timom, sastaće se jednim od timova iz duela Virtus Bolonja - Bajern.

Do početka nove sezone i utakmicom sa Splitom u 1. kolu ABA lige crveno-beli će imati još nekoliko provera, a kako je klub naglsio datumi mečeva i imena protivnika biće naknadno objavljeni.




tagovi

KK Crvena zvezdaNejt VoltersNikola IvanovićOstin HolinsLuka MitrovićEron VajtStefan LazarevićNikola Kalinić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara