CSKA dobio 22 od 23 poslednja meča sa Uniksom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 13:54

Ekipa iz Kazanja ne zna sa Armejcima

Serija CSKA od 11 uzastopnih pobeda prekinuta je u Litvaniji. Istini za volju, u rezultatski nebitnoj utakmici, s obzirom da je pol pozicija u Evroligi osigurana i pre okršaja sa Žalgirisom. U derbiju VTB lige, tim Dimitrisa Itudisa ugostiće Uniks (18.30) koji procentualno ima pobedu manje, ali i tri meča manje, zbog čega se sastav iz Kazanja nalazi na prvom mestu regionalnog takmičenja.

Da je zaista najjači napad u Evropi, CSKA je potvrdio na protekla tri susreta u VTB ligi, na kojima je postizao 108, 102 i 110 poena.

Izabrane vesti

Brutalno!

Ispadanje iz četvrtfinala Evrokupa omogući će Uniksu da raspoložive snage usmeri na preostalih osam utakmica u VTB ligi u kojoj su puleni Dimitriosa Priftisa potvrdili kvalitet na minulim duelima sa Lokomotivom Kubanj (93:65) i Himkijem (80:83).
"Mislim da je CSKA najbolji tim u Evropi, spreman da 'pročita' protivničku igru i 'sakrije' loptu. Kvalitetan je i inteligentan kolektiv... Moramo biti 100 odsto fokusirani i igrati maksimalno posvećeno, inače ćemo teško doći do željenog rezultata. CSKA ne prašta greške", rekao je Priftis, a  prenosi sajt lige.

Svestan je grčki stručnjak da je sve na strani kluba njegovog sunarodnika na drugoj klupi. Dovoljno je reći da je CSKA od januara 2011. godine izgubio samo jedan od 23 međusobna meča, od kojih je jedan završen posle produžetka.

Foto: Shutterstock


tagovi

VTB ligaKK CSKA MoskvaUniks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara