Zoran Lukić (MN press)
Zoran Lukić (MN press)

CSKA pregovara sa Lukićem, a Loko gleda Ivanovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 14:07

Nižnji se već izjasnio da neće praviti probleme srpskom treneru i selektoru Rusije da preuzme moskovskog giganta

Odlaskom Dimitrisa Itudisa koji bi trebalo da preuzme Fenerbahče po završetku sezone, ostalo je upražnjeno mesto na klupi CSKA. Ali ako je verovati pisanju ruskih medija, to neće biti dugo, jer su Moskovljani bacili oko na Zorana Lukuća. Navodno, već su uspostavljeni kontakti sa srpskim stručnjakom i aktuelnim selektorom Rusije koji ima važeći ugovor sa Nižnjim.

Ipak, kako navode tamošnji sajtovi, generalni direktor kluba iz Nižnjeg Novgoroda Sergej Panov neće postavljati prepreke ukoliko Lukić zatraži odobrenje da pređe u vrhunski klub. Što se tiče nacionalnog tima, ni tu ne bi trebalo da bude problema, jer u kalendaru reprezentacije, zbog sankcija međunarodne zajednice, Rusija nema međunarodnih obaveza, a dok je velika je verovatnoća da će CSKA propustiti sledeću sezonu u Evroligi iz istih razloga.

Izabrane vesti

U krugu kandidata za trenera CSKA pominju se još naš Dušan Alimpijević, Grki Janis Sferopulos, Makedonac Emil Rajković i Crnogorac Duško Ivanović. Crnogorski trener je navodno meta i Lokomotive Kubanj koja nije produžila ugovor sa našim Brankom Maskimovićem.


tagovi

Zoran LukićDuško IvanovićKK Lokomotiva KubanjKK CSKA MoskvaEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara