CSKA se pita i bez Hajnsa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.04.18. | 11:28

Ipak, Stevan Jelovac i drugari pokušaće da iskoriste neigranje jednog od najvažnijih igrača Armejaca

Kada imate posla sa timom od koga ste poraženi na proteklih 15 utakmica, onda je jasno da nemate prevelika očekivanja. Takva je situaciju u Novogorodu, u kojem Nižnji srpskog stratega Zorana Lukića dočekuje moskovski CSKA u okviru 21. kola VTB lige. U prvom ovosezonskom odmeravanju snaga Armejci su slavili 97:80.

Ogroman korak ka plej-ofu napravio je Nižnji u prošloj rundi trijumfom u gostima nad Parmom, čime je izbio na čelo grupe timova koji imaju po sedam pobeda. Ipak, Lukićevi puleni su u pomenutoj grupi od četiri ekipa jedini sa 18 odigranih utakmica, dok svi ostali imaju i do tri susreta više. Nižnji je ove sezone doživeo nekoliko tesnih poraza u duelima sa favoritima, pa je od Himkija, UNIKS-a i Zenita poražen sa maksimalno tri razlike.

Izabrane vesti

Nižnji je samo dva puta u istoriji uspeo da savlada CSKA, i to oba puta u Novogorodu.
"CSKA je u prethodnom kolu pokazao snagu i lagano izašao na kraj sa UNIKS-om, ostavivši ga bez šanse za pobedom. Uprkos tome, ne osećamo pritisak, a imamo mnogo pozitivnih emocija posle pobede protiv Parme. Sutra će sve da zavisi od CSKA. Ako slučajno budu imali neuspešan dan, probaćemo da to iskoristimo", istakao je Zoran Lukić.

Moskovljani su pobedom nad Crvenom zvezdom završili ligaški deo Evrolige, u kojoj će sa prvog mesta u plej-of. Lider je i u VTB ligi, gde je poražen dva puta u dosadašnjih 20 mečeva, a trenutno je u nizu od osam ligaških slavlja. Samo jedan trijumf u toj seriji nije bio dvocifren, a prosečna razlika bila je 16,5 poena. Protiv Zvezde povredio se jedan od najvažnijih igrača Dimitrisa Itudisa, glavna opcija pod košem Kajl Hajns, i on sigurno neće putovati u Novgorod. Veliki defekt za CSKA, ali je pitanje hoće li Stevan Jelovac i drugari uspeti da to iskoriste.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 7015 VTB Novgorod - Cska up više (171.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

VTB

Ponedeljak
18.00: (10,0) Nižnji (27,0) CSKA (1,05)
18.30: (1,07) Himki (25,0) Parma (8,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: nn-basket.ru


tagovi

sportsko klađenjeVTB ligaKK CSKA MoskvaNižnji NovgorodStevan JelovacZoran LukićKajl Hajns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara