"Cvetković"
"Cvetković"

Cvetković na terapiji kolena u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.12.16. | 12:45

"Očekujem da se vratim na parket za dve nedelje", rekao nam je Cvetković

CvetkovićAleksandar Cvetković će propustiti meč Manrese protiv Unikahe koja je na programu u nedelju jer je uz dozvolu kluba napustio Španiju i došao u Srbiju kako bi kod svog doktora bio na terapiji kolena u kom oseća nelagodu i koji mu je i ranije pravio dosta problema.

U kratkom razgovoru za MOZZART Sport rekao je da problem nije ozbiljnije prirode te da će se uskoro vratiti na parket.
"Nije ništa strašno, imam malo problema sa kolenom. Došao sam na terapiju ovde, a trebalo bi da se vratim u sredu u Španiju", rekao nam je Cvetković.

Izabrane vesti

Kaže da je zadovoljan dosadašnjim razvojem situacije u Manresi u kojoj igra sa još jednim bivšim košarkašem Partizana Petrom Aranitovićem.
"Za sada je sve super, privikao sam se, zadovoljan sam, sve je OK. Mislim da ću za dve nedelje biti spreman i da ću se tada vratiti na parket", rekao je Cvetković.

Bivši plejmejker Partizana ove sezone u ACB ligi odigrao osam utakmica na kojima je u proseku beležio solidnih 9,5 poena, dva skoka i dve asistencije.

Cvetković je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi 2010. godine, da bi od 2013. bio u MZT-u iz Skoplja. Prošle sezone je igrao za Partizan, a od ove sezone ima priliku da igra u verovatno najjačoj evropskoj ligi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŠpanijaManresaAleksandar CvetkovićACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara