Nemanja Dangubić (Foto: Star Sport)
Nemanja Dangubić (Foto: Star Sport)

Dangubić nastavlja karijeru u Grčkoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.10.22. | 14:43

Prošlosezonski igrač Partizana potpisao ugovor sa Promiteasom

Bivši košarkaš Partizana, Nemanja Dangubić, pronašao je novi klub. Karijeru nastavlja u Grčkoj pošto je potpisao ugovor za Promiteas. Ovu vest objavio je menadžer Miško Ražnatović.

Dangubić je prethodne dve godine nastupao za crno-bele, prošle sezone je ispao iz rotacije Željka Obradovića, a po završetku sezone istekao mu je bio ugovor koji nije produžen.

Izabrane vesti

"Što se mene tiče odradio sam vrlo profesionalno, do poslednjeg dana sam trenirao i nadao se nekoj promeni u sastavu. Mislim da je to bilo profesionalno i da sam imao pravi pristup. Pokušao sam da pomognem igračima savetima. Sezona se završila kako se završila, sigurno skustvo koje mi znači za nastavak, da znam kako dalje", rekao je bio Dangubić za Mozzart Sport.

Grčki tim nastupa u prvoj ligi tamošnjeg šampionata, a takođe učestvuje u Evrokupu ove sezone, tako da će srpski košarkaš ponovo igrati u ovom evropskom klupskom takmičenju.

Nemanja Dangubić je u profesionalnoj karijeri najduže vremena proveo u Crvenoj zvezdi, u periodu od 2014. do 2018. godine. Pored "večitih rivala", nastupao je još i za Hemofarm, Megu, Bajern i Estudijantes.


tagovi

Nemanja DangubićPromiteasKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara