Komentari na vest

Danilo Anđušić: Spremamo se za Zvezdinu čvrstu odbranu, Monako ima kvalitet da iznenadi u Evroligi

C

Crvke

pre preko 2 godine

Nazalost ako treba izgubiti ubedljivo i protiv Monaka i Milana da bi Covic i Radonjic videli i stavili prst na čelo da ovako vise ne moze da mi non stop rizikujemo nove povrede zbog pretankog rostera i preteskog rasporeda a dok oni samo kukaju i kmeče nad losom srecom,koronom,povredama,formama igraca posle pauza,znaci ili ce zakucati na prava vrata i dobiti sredstva za pojacanja i osveziti ekipu pogotovo u napadu gde je realno katastrofa ili neka skupljaju kablove jer je ovo kao zacarani krug bez adekvatnih pojacanja a hoce neki rezultat u El,,,,Zakljucak ili batali El i pusti ona par antitalenta juniora da igraju ili nemoj da prave sprdnju sa ekipom sa ovakvim pretankim rosterom,,,,,
G

Gost75

pre preko 2 godine

Prijatelju u ovom prelaznom roku doveli ste 9 novih igrača i to većinom iskusne Evroligaske igrače i mali vam roster ????? Pa koliko bi vi igrača da imate 20 u rosteru????
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

@Gost 75, doveli smo 2 dobra EL igraca (Holinsa i Kalinica), doveli smo takodje i Vajta iz EL ali je on covek u velikom padu forme pre nas bio. S druge strane doveli smo Voltersa iz Evrokupa (mozda je nekad igrao EL, ali je kod nas dosao iz Evrokupa). Ostali igraci dosli su uglavnom iz ABA lige (Ivanovic, Lazarevic, Mitrovic) i dosao je Cirbes koji ne znam ni za sta ce nam, al zbog nemogucnosti dovodjenja bolje opcije doveli smo njega na 3 meseca. Primera radi Partizan je doveo 2 igraca iz ekipe Armanija koja je bila na F4 EL (i to da se razumemo 2 igraca koja su bila vazni srafovi ne neki bezveze igraci), kao i 2 igraca iz NBA (Smailagic i Kuruc, ako se tako preziva). Plus dva inostrana pleja, plus skupog trenera. Tako da mi trenutno nemamo najveci budzet ni u Srbiji, a kamoli neki budzet za EL. Ja se licno i povrh toga ne bunim na nas roster, trenutno smo osakaceni ne igranjem Ivanovica i Vajta naprimer, a tek su se oporavili Dobric, Davidovac i Lazic. Jedino sto nama treba je zdrava celokupna ekipa.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Realno posmatrano Kuruc i Smalaigic gotovo nisu ni igrali prošle sezone u Nba a Madar dolazi iz Hapoela koji nije igrao ni Evrokup tako da njih mozes posmatrati kao velike talente dok ne zabistaju a tacno je da su Panter i Ladejl dovedeni kao iskusni i skupi igrači da budu nosioci... Koliko pratiš kosarku, mislim na Partizan Kuruc do poslednje utakmice nista nije pokazao a Smalaigic polako diže formi ali igra promenjivo kao i Madar... Sada o Zvezdi doveli ste Kalinica kao jednu od najboljih četvorki u Evropi... Holms došao iz Zenita koji je prošle godine sa Barsom igrao odlučujuce utakmice za fajnal for Evrolige... Ivanović je doveden kao najbolji plej Aba lige što moraš priznati da je Aba liga definitivno jača od Izraelske... Vajt tri godine u Panatanaikosu skupljao Evropsko iskustvo... Volters ima veliko iskustvo u Evropi
K

Koma

pre preko 2 godine

Nažalost, Zvezda sa najmanjim budžetom u EL, čak nije najveći ni u Srbiji, teško da može nešto više. Bitno je da se ne brukamo kao Partizan u vreme Vujoševića kad su bili poslednji svake godine sa skorom 2-12.
B

Bafana

pre preko 2 godine

A sto se ne biste “obrukali” pa da sa najmanjim budzetom odete na F4 kao Dule Vujošević?
K

Koma

pre preko 2 godine

Zato što ne igramo protiv Londona, Opela, Sopota, Marusija, Nantera, Ostendea, nego protiv Reala, Barselone, CSKA, Olimpijakosa, Fenera, promenio se sistem. Ljupko je osvojio Kup šampiona sa manje utakmica nego Miloje što je igrao za ulazak u Ligu Šampiona. Ne poredi se staro i moderno vreme. Igrali smo nedavno polufinale EK, pa izvolite, dostignite taj plasman ove sezone, pa se javite.
n

nbt

pre preko 2 godine

Eno stigli do četvrtfinala ek i da nije bilo prekida sezone lagano do finala.. Ali to ne znaš jer pratite košarku od pre par godina i samo kad pobeđujete.. poz
G

Gostgost

pre preko 2 godine

@koma Pa doktore te godine je partizan bio u grupi sa olympiakosom, unicahom, efesom, lietuvasom. U top 16 bili u grupi sa barselonom panatanaikosom… izbacili makabi u cetvrt finalu… obrazuj se malo. Mozes I da izgooglas
G

Gostgost

pre preko 2 godine

@ i ta prica zvezda igrala polufinale EK to je bilo 2014 a partizan F4 2010 tako da ne pije vodu prica bio drugi sistem
A

AR

pre preko 2 godine

@bafana, druze verujem da ti je smesno nabrajati imena timova koji su tad igrali EL, ali imaj jednu cinjenicu na umu, zvezda tad nike postojala 🙂 tako da ako planiras nrkoga da ponizavas, dva puta razmisli.
e

esex

pre preko 2 godine

nadamo se pobedi.stisnuti dzejmsa i imamo sanse.uglavnom pobedimo kada nas vecina otpise..
M

Messijesta

pre preko 2 godine

Neko je Kalinic neko je Teodosic
g

golst

pre preko 2 godine

Pa i Teo bi došao u zvezdu da je dobio 2 miliona za 2 sezone
И

Искрено

pre preko 2 godine

Задовољство је било прочитати интервју, свака част Данилу на ставовима и господском понашању. Све најбоље!
G

Gost13

pre preko 2 godine

Ukrade mi komentar. Izuzetno gospodski intervju. Može on i da ne voli Zvezdu i da misli svašta o njoj, ali kada se u javnosti priča to ovako treba da izgleda a ne odmah pljuvanje.
P

Prvaci Evrope

pre preko 2 godine

Hocemo pobedu u Monaku u Francuskoj
G

Gost544

pre preko 2 godine

Večeras samo trpaj, brate naš.