Danilo Tasić (©ABA League/FMP)
Danilo Tasić (©ABA League/FMP)

Danilo Tasić napustio FMP i preselio se u Podgoricu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.22. | 11:27

Studentski centar angažovao Nišliju

Posle odlične sezone u dresu FMP-a, Danilo Tasić je odlučio da karijeru nastavi u Crnoj Gori. Vijesti prenose da je Nišlija peto pojačanje Studentskog centra.

Ovaj 29-godišnji krilni centar je karijeru je počeo u rodnom gradu i KK Konstantin, čiji je dres nosio šest godina. Otisnuo se u inostranstvo 2016. godine i zaigrao za rumunski Dinamo, potom je bio u kiparskom AEK-u i poljskom Stalu, da bi se vratio u Rumuniju i igrao za Voluntari i Pitešti.

Izabrane vesti

Od 2019. do 2021. je nastupao za Levski iz Sofije i bio MVP bugarskog šampionata. Prošlog leta je stigao u FMP i pružao izvrsne partije pod vođstvom Nenada Stefanovića. Prosečno je beležio 13,8 poena i 5,3 skoka u ABA ligi.

Tim iz Podgorice je pre Tasića angažovao Matea Drežnjaka iz Cibone, Iliju Goranovića iz Sutjeske, Lorena Džeksona iz francuskog Roana i talentovanog Turčina Demira Dogana iz MZT-a.

Klub su napustili Kenan Kamenjaš i Aleksa Ilić i preselili se u Budućnost, a sidro su digli i Erik Nil, Džastin Edvards, Viktor Vujisić, Milić Starovlah i Eraj Bijikdžangaz.


tagovi

Studentski centarDanilo TasićFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara