Komentari na vest

Danilović: Dve licence za ABA ligu minimum poštenja, Jokić bi već bio MVP da je Amerikanac

V

Vesić Goran gr. menadžer

pre oko 3 godine

Jel to onaj isti Danilović koji je dobio krivičnu prijavu jer je prebio sudiju Jurasa? Valjda je zbog toga kao nagradu dobio mesto predsednika KSS. Izgleda da u našem sportu niko pošten ne može da bude na čelnim pozicijama u bilo kom savezu. Traži se uvek neko lice sa poternice.
r

revolution

pre oko 3 godine

danilovic je u pravu ...ni doncic ni jokic ne bi mogli da igraju sa njim i djordjevicem.....na njima se bazirala igra partizana i reprezentacije....ne moze igra da se bazira na cetri ili pet igraca....i u americkom dream timu se znalo ko kosi a ko vodu nosi....tim je ono sto igra a ne pojedinac. jokic u nijednoj drugoj postavci osim denvera ne bi bio ni blizu ovako dobar...setite se reprezentacije.,,btw i jokic i doncic su vrhunski igraci....medju najboljima koje je evropa iznedrila.
a

armija

pre oko 3 godine

Pa gde da daju vama, i vi ste pred gasenjem...
B

Banebanane

pre oko 3 godine

Predsedniče, vaša izjava je dobra. Moje pitanje za vas je da li ste lično kao predsednik KSS i čovek koji sigurno poznaje sve te ljude u Euroligi uložili energiju i preduzeli neke akcije kako bi naša država, koja je zemlja košarke, dobila dugoročnu licencu za Evroligu? Nadam se da delite mišljenje mnogih od nas, da je to strateški veoma važno za dalji razvoj i napredak košarke u našoj zemlji. Kao lice koje je na ključnom mestu za košarku u Srbiji, vi naprosto morate i o tome da brinete, morate da organizujete naše ljude iz celog sveta, da lobirate ... da pomerite dupe, da opravdate svoj angažman na funkciji koju ste preuzeli.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Sta ce on da uradi? Podji ti sa Kokakolom da pregovaras da se na ovim prostorima uvozi bolja Kokakola... On ne to ne moze da utice sve i da hoce, a ovaj prostor je poznat po kosarci i ne bi samo jedan klub ili dva iz Srbije trebali da imaju tu licencu vec jos po neko. Ali posto nas niko nista ne pita i bitniji je marketnig i novac, niti on niti bilo ko moze da utice na to, EL donosi sasmostalno svoje odluke i to je to. I da nemamo tu tradiciju koji smo imali i ovo jedno mjesto iz ABA lige bi izgubili. Inace 99% je sigurno da ce Zvezda u slucaju osvajanja ABA lige ove sezone dobiti licencu na 2 godine, dok se za ostala 3 predstavnika to ne bi desilo.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Kakva glupost... Pa ako gledamo tradicuju, ajde neka daju licencu Ciboni, Splitu, Bosni i slicnima. I ako gledamo tradiciju npr Zvezda i Buducnost u evropi nisu imali ni izbliza uspjeha ka ova 3 kluba sto sam naveo i Partizan. Ali ako bi gledali trenutno stanje klubova na ovim prostorima (sto i treba da bude najbitnije), i ako bi EL stvarno davala dvije licence, bilo bi nepravedno da te dvije licence ne dobiju i Buducnost i Zvezda. Sto se Jokica tice, bila bi ogromna i jos veca nepravda ako ne bude MVP, ali mora biti nema ko drugi ove sezone.
G

Gost sa fb

pre oko 3 godine

Pošto nisi uspeo da shvatiš iz prve, deder pročitaj još jednom. Nije teško, pod uslovom da nisi bot iz Železnika.
S

Sticky fingers

pre oko 3 godine

Po komentarima nekih strucnjaka ovde ispada da samo Zvezda treba da dobije licencu i niko drugi.Nema veze sto vec na trecini sezone pricate da je ABA bitnija.Samo vama sve i pare i licence i doktor cokiju spomenik u centru bi trebalo,posto vise nijednu legendu nemate.Uh zaboravi na ministra odbrane Branka Lazica.I njemu jedan spomenik ali manji
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@Sticky fingers Bilo je i partizanovih slavnih sezona u EL, što pominješ samo F4 jednom u 10 godina, kada se uzme u obzir šta ste sve imali uz sebe bilo bi sramota da ga niste igrali. Vi ste uz skorove 2 puta po 2-12, 4-10... verovatno do kraja sezone pričali kako je finale EL realnost i da je i dalje moguće. Bilo je sezona kada ste u grupi sa Olimpijom i Cibonom završavali na 7. mestu od 8 klubova a oni išli u plej of. Ako ništa Čovketu treba dići spomanik kao isterivaču najvećeg zla u istoriji iz srpske košarke, kkp koji je gepekovao, štipao sudije, ulazio im u svlačionice...
S

Sticky fingers

pre oko 3 godine

Vi fajnal for nikada niste imali. U svemu smo bolji od vas. Shvati vec jednom. U fudbalu ste za nas velicina, ali ne pravite se da ste i u kosarci. To realno nikad necete biti.
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@Sticky fingers Mi smo igrali 3 evropska finala, jedno od njih osvojili, u vreme dok ste vi tumarali po Drugoj ligi. Nemamo još uvek F4 EL, ali će je biti ima vremena. Ali Drugu ligu kao vi teško da ćemo ikada igrati. Džabe ponavljaš 100 puta istu mantru, činjenice su jedno, spinovi drugo. 1999. godine Zvezda je imala 15 titula, partizan 8. Mi smo i to u fudbalu i ovo u košarci gradili decenijama, vi ste doživeli procvat i u fudbalu i u košarci kad je sve zajedno sa državom počalo da se raspada.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Време о коме прича Даниловиќ се односи на пре више од 10 година. Слажем се да АБА треба да има 2 клуба у ЕЛ, дали кроз лиценце, или финалисти да имају пролаз свеједно. Ако се изгуби и ово једно, онда напустити УЛЕБ, окренути се ФИБИ и ко их шиша. Нека Бартомеу да лиценце Лондону и Хелснкију. Позз
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Nije svejedno, zasto bi se onda igrala ABA? Licence su ubile draz sporta
H

H

pre oko 3 godine

partizanu treba dodeliti licencu za ABA ligu da vise ne strahuje o ispadanju iz lige...
a

aebre

pre oko 3 godine

nama licenca a vama godišnjica uskoro 11 godina od upokoljenja
M

Mikac678

pre oko 3 godine

Ovi ganeri pokazuju totalno nepoznavanje košarke, Danilović nije pričao o licenci za Partizan sad, već da je trebalo da je dobije a dobio je Prokom.
S

Simao

pre oko 3 godine

Ne nego ti nisi baš kliker. Pročitali smo mi šta je on rekao, a znamo na šta je mislio!
A

Ajde stvarno

pre oko 3 godine

Zašto dve? Zbog onog tvog trovačkog kluba što ste ga ti, Dule i Todorić vodili kao da je vaš? Pa sad ne možeš namiriti bivše igrače i trenere. Možda da dobiješ licencu za gepekovanje i pretnje. Odličan si bio košarkaš, ali čovek nikakav!
n

nešto onako

pre oko 3 godine

Za razliku od miroljubivog malog čoveka sa velikom torbom... Sada je sve bajka, svako finale veze sa sportom nema...
M

Mrkalo

pre oko 3 godine

A zbog cega to Patlidzan treba da dobije licencu?Sto su igrali Evroligu vise puta,tokom otimanja i pljackanja po Srbiji,i za sve te godine odigrali jedan slucajni fajnal for?Ili zbog toga sto su u ostalim sezonama uglavnom zavrsavali sa negativnim skorom,i bili kanta za udaranje?Ili sto drze negativni rekord za najmanje datih poena na jednom mecu?
H

HAHAHAHAHHHAA

pre oko 3 godine

Promasio si sport , blage veze nemas o cemu pricas...treba da dobije jer je bio prvak evrope 92 , sto vi limenke nikad za zivota necete..to je dovoljno da se dalje ne nabraja...a neg rekord drzi bamberg, bas slucajno protiv partizana ,dok je drugi na listi asvel..informisi se malo jer lupas ko budala.
b

brockic

pre oko 3 godine

Panterski državni projekat završi na 17 mestu od 18 ekipa EL a hoće licencu.
S

Slucajno123

pre oko 3 godine

Pa sto vas Covic ne odvede na final 4 tako ''slucajno''? Ako je to toliko lako sto se niste plasirali do sada? Da ne nabrajam koliko puta ste ucestvovali nezasluzeno, Igokea, Cibona, ucestvovali ste sa porazom u finalu od Partizana, ucestvovali ste ove godine prvenstveno zbog korone. Vi to brzo zaboravljate, ne ide vam u prilog istina.
F

Falco

pre oko 3 godine

Pa sto vi slucajno ne budete top12 a ne top17
A

Aebre

pre oko 3 godine

panteri pre nego sto ostavite i ovde trovacki komentar o legendi srpske,evropske i svetske kosarke setite se da vas vodi nebojsa covic i da vam je na tribini pisalo covicu legendo i kosovo je srbija sto je najveci paradoks u istoriji
I

Ivan333

pre oko 3 godine

Brate oni su išli u železnik da navijaju od njih se sve na svijetu može očekivati
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Сетите се да је Човић партизаново дете, а за ову персону ниједан Србин неће ништа лоше рећи што се тиче његових кошаркашких квалитета, ко што ниједан ЧОВЕК неће рећи ништа позитивно што се тиче његових људских квалитета.
#

#tb Thursday

pre oko 3 godine

12.10.2019. Đorđević i Danilović: "Dončić i Jokić su fantastični, ali samo bi Bogdanović mogao da igra sa nama"
D

DBr to jeste glupost

pre oko 3 godine

Jer su obojica bolji od Bogdana ali nije razlog da se hejtuje covjek. Pravili bi ga od blada da je vas kojim slucajem.. a da vi nemate 2 legende ukupno.
K

Kako nemamo

pre oko 3 godine

Divac,Dalipagic,Slavnic,Stojakovic,Radmanovic...svi igrali za Zvezdu
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Pa pitaj Divca i Slavnica sta misle o vama.Slavnic se javno odrekao vas i rekao da je Partizan mnogo bolja prica i mnogo bolji ljudi
@

@Kako nemamo

pre oko 3 godine

Stojakovic je otisao iz kluba sa 16. godina i on je legenda kluba? Radmanovic legenda? Ugh...

ЗВЕЗДАЛЕ!

pre oko 3 godine

Јел ово онај лик што рекао да Јокић не би могао да игра са њим и Ђорђевићем??? ахаххахаа човек ће бити МВП НБА лиге, али јбг не може да игра са вама.. хахаха
B

B.C

pre oko 3 godine

Nećemo ni dobiti licencu dok god nemamo sponzora sa zapada! A oni neće doći dok god se klubovi ne privatizuju! .... a ja nisam za to da se Zvezda i Partizan privatizuju! Više sam za njemački sistem funkcionisanja klubova.
d

da brt

pre oko 3 godine

al nije ovo njemacka.