Komentari na vest

Davis Bertans se individualno sprema za meč protiv Srbije

n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Stize li Zofri na 6 mec finala Aba lige, zna li se sta,prica li se sta?
T

Tuzno tuznije

pre gotovo 2 godine

Bojan i Zubac igraju kvalifikacije za Hrvatsku, Doncic i Dragic za Sloveniju, Bertans za Letoniju, Markanen za Finsku, manje vise svi igrali u plejofu ili plejinu. Na Eurobasketu su potvrdili da ce igrati Janis (vrlo verovatno, imao povredu u plejofu), Nurkic, Francuzi samo bez Batuma a mozda sa Embiidom. Manje vise svi relevantni igraci iz NBA koji nisu povređeni iz ostalih reprezentacija ce igrati ovoga leta za svoje države. Mislim da je Jokić jedinstveni slučaj u košarci koji ne želi da igra za svoju zemlju, što i ne bi bio problem (lakše bi smo razumeli) da izađe odmah i kaže da ne želi, a ovako javnost očekuje da se izjasni po par meseci što je realno ogromno ponižavanje sunarodnika koji su ludi za košarkom. Ako bude opet otkazao reprezentaciju (što bi bio praktično izuzetak među evropskim igračima ovog leta) realno ne bi trebalo ništa izveštavati o njemu, tačno osvojio još 7 MVP titula i 5 finala.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Mnogo je da dodje na peta utakmica. Ili bar neka dodje na sesta. I nek povede Zofrija. Sa ovim su se složili...
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Vi ste zatrovanim zlom i mržnjom za vek vekova. Nije više Vujošević, Željko ili bilo ko drugi u pitanju, svaki sledeći trener, predsednik ili igrač KK Partizana je za vas KRVNI NEPRIJATELJ. Šta god on uradio i koliko god se korektno ponašao. Čak i kad Čović ode ta politika će se nastaviti što je najzastrašujuće, sve više mislim da ni on nije jedan od krivaca za ovakvu atmosferu niti će se nešto promeniti kad on ode, eto dokle je otišla ta netrpeljivost. Cela jedna generacija se izrodila na čistoj mržnji prema drugoj strani, šta god ta strana uradila.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Tu nema mrznje. To je samo simpatična i kvalitetna zajebancija. A bogami debelo je zasluzujete. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan Vuleta Popović iz Podgorice i Sasa Kovačević.