Nando de Kolo i Jan Veseli (©Star Sport)
Nando de Kolo i Jan Veseli (©Star Sport)

De Kolo i Veseli možda zaigraju protiv Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.02.22. | 12:58

Oni su otputovali u Monte Karlo na utakmicu sa Monakom koja se igra u petak

Fenerbahče bi mogao u susretu sa Crvenom zvezdom možda da bude jači za Nanda de Koloa i Jana Veselog.

Iako je priča na prilično dugačkom štapu, mnoge je iznenadila vest da su De Kolo i Veseli otputovali sa ekipom u Monte Karlo na susret sa Monakom koji se igra u petak od 20 časova. Navodi se i da će odluka o njihovom ulasku u protokol biti odlučena pre početka susreta.

Izabrane vesti

Veselom se krajem decembra predviđao povratak na parket krajem februara, odnosno za taj period očekivao se pun oporavak od povrede ligamenta desnog skočnog zgloba. De Kolo je morao na operaciju zbog frakture kostiju leve šake, pa su prve ocene glasile da bi takmičarsku košarku mogao da zaigra nekad u martu. No, izgleda da je oporavak išao brže od očekivanog, s obzirom na to da se sada pominje mogućnost da zaigra već protiv Crvene zvezde u nedelju.

Petak, 20.00: (1,60) Monako (14,5) Fenerbahče (2,55)

U kontekstu mogućeg povratka na teren dovode se Danilo Bartel i Marijal Šajok. Nemački reprezentativac odigrao je samo jednu evroligašku utakmicu ove sezone zbog hroničnih problema sa kolenom, dok je bek iz Kanade propustio već devet kola elitnog takmičenja, poslednje zbog problema sa ramenom. Pjerija Henri sigurno otpada jer je povredio koleno u polufinalu Kupa.

Podsetimo, odloženi meč sa Crvenom zvezdom na programu je u nedelju od 21 čas.


tagovi

KK FenerbahčeEvroligaNando De KoloJan VeseliKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara