Nando De Kolo (©Starsport)
Nando De Kolo (©Starsport)

De Kolo pod znakom pitanja za duel sa crveno-belima

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 14:07

Francuski mediji ističu da je neizvesno da li će iskusni košarkaš moći da pomogne Asvelu u dvorani Aleksandar Nikolić

Košarkaši Crvene zvezde u osmom kolu Evrolige dočekuju Asvel (19.00). Duško Ivanović će upisati debi na klupi srpskog šampiona, a francuski bi u u Beogradu mogao da zaigra bez najboljeg igrača Nanda De Koloa, javljaju tamošnji mediji.

Naime, francuski Le Progre javlja da je nastup igrača sa najvećim ukupnim indeksom korisnosti u istoriji Evrolige (4,422) pod velikim znakom pitanja i da bi mogao da isprati utakmicu u odelu kraj klupe.

Izabrane vesti

Vratio se De Kolo u domovinu posle 13 godina i potpisao saradnju sa Asvelom minulog leta. Dvostruki šampion Evrope sa moskovskim CSKA se očekivano izdvojio kao lider ekipe Ti Džej Parkera i prosečno beleži 12,7 poena, uz četiri asistencije po nastupu.

Jasno je da bi njegov izostanak bio ogroman gubitak za francuskog šampiona u dvorani Aleksandar Nikolić.

Asvel je privatnim avionom leteo za Boegrad, kako bi se što bolje oporavio pred put za Dižon, gde ga očekuje gostovanje u subotu. Duel sa Zvezdom (1-6) dočekuje uz učinak 3-4, ali svestan da će crveno-beli pokazati reakciju, s ozbirom na promenu trenera i dolazak Duška Ivanovića.

"Bila bi greška da gledamo ka tabeli... Zvezda ima veoma snažan tim, izuzetno talentovan, sa ogromnim evroligaškim iskustvom i dominantnim fizikalijama. Potrebna nam je reakcija, ali smo svesni i da Beograd nije pravo mesto za tako nešto. Posebno jer će novi trener izazvati veliku reakciju kod njih", rekao je Ti Džej Parker.


tagovi

AsvelKK Crvena zvezdaNando De KoloTi Džej Parker

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara