Foto: AFP
Foto: AFP

De Kolo uspešno operisan, povratak još u magli

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.12.21. | 17:06

Iskusni bek, izvesno van konkurencije i za susret sa Zvezdom

Novi u nizu pehova za Fenerbahče predstavljala je povreda Nanda de Koloa u utakmici 17. kola Evrolige protiv Liona. Francuski košarkaš doživoeo je na gostovanju u domovini povredu usled koje ga očekuje višenedeljna pauza, a dobra vest za Aleksandra Đorđevića je da je iskusni bek danas uspešno operisan.

Košarkaš koji u aktuelnoj sezoni ima prosek od 12,1 poena po utakmici, uz 2,2 skoka i 4 asistencije oglasio se nakon hirurškog zahvata, međutim ni on ni klub nisu naveli kada se očekuje njegov povratak na teren.

Izabrane vesti

"Operacija je prošla dobro. Hvala doktoru Gereliju, njegovom timu i mom gklubu", napisao je 34-godišnji košarkaš uz fotografiju tokom bolničkog oporavka.

De Kolo je u aktuelnoj sezoni imao značajne oscilacije, međutim u poslednje vreme je beležio vrlo dobre partije te je povreda došla u vrlo nezgodnom trenutku s obtirom na to da Fener očekuju veoma neizvesne borbe u Evroligi i šampionatu Turske. Istanbulski tim na međunarodnoj sceni ima učinak 7-10 i biće mu neophodni sjajni rezultati u nastavku kako bi stigao fo plej-ofa. Sa druge strane, u domaćem prvenstvu je na čelu tabele ispred Efesa.

Kada je u pitanju pomoć francuskog košarkaša izvesno je da on neće biti uz saigrače za evroligaške duele sa Realom 29. decembra i Crvenom zvezdom 2. januara, a ostaje znak pitanja da li će se De Kolo eventualno oporaviti do 11. januara i utakmice protiv Olimpijakosa.


tagovi

KK FenerbahčeNando De Kolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara