Komentari na vest

Debi Petruševa za Kingse: Ušao 11 sekundi pre kraja, da sa parketa gleda kako Kristi vodi loptu (VIDEO)

s

stidite se

pre 5 meseci

Kako jadan naslov, jadnije ne moze prema reprezentativcu drzave. Limarski naslov.
C

Covicu....

pre 5 meseci

VRATI PETRUSEVA U ZVEZDU,I OVAKO NAM TREBA 4-KA!
K

KARMA

pre 5 meseci

Zašto li se ovo dešava?
M

MNN

pre 5 meseci

Da sam Petulrušev,da odigram par sekundi u nba,i da posle pročitam komentare na mozzartu..da li bi me bilo briga...ma dajte molim vas ne svrbi ga ni malo,pa da
J

Jelena Bacic Alimpic

pre 5 meseci

pisem knjigu o ovom dogadjaju....
N

Najiskrenije

pre 5 meseci

Decko je taraba u glavi, svi izbori do sad sem onog kad je dosao u Zvezdu gde jedino igrao bili su mu cost promasaj i bili u raskoraku sa njegovim realnim mogucnostima. Ajde doneses jednu losu odluku, razumljivo, ali donositi konstantno lose odluke, e to je do glave.
v

vroom

pre 5 meseci

Celih 11 sekundi vise od svih dokonih komentatora zajedno, kojima je najveci uspeh to sto su i dalje zivi a pljuju po sportistima na njihovim dostignucima....
Ф

Фића је јуче имао први

pre 5 meseci

НБА-трипл дабл...играо 11 секунди,направио 15 корака,и 22 пута удахнуо.... Браво!!!!
g

ggz

pre 5 meseci

Za 13 sekunde je zaradio više nego ja i većina ovde za 13 godine...;-)
R

Racunica

pre 5 meseci

Delimicno garantovan ugovor, dakle od do januara polaze pravo na polovinu istog, ukoliko se ne varam, oko 1,2 miliona je celokupna vrednost ugovora, ako ga zadrze i posle januara. Znaci uzece nekih 500-600 hiljda, i to ce biti oporezovano, dodjemo do cifre od 350 do 400 hiljada dolara. Mozda je zaradio ise nego ti za 5-6 godina ali za kosarkaske okvire bar po 5-6 igraca u Zvezdi i Partizanu imaju vece ugovore, neki poput Pantera i visestruko vece. Iste ili vece pare bi uzeo u Zvezdi plus ne bi izgubio veoma bitnu sezonu za dalji razvoj.
L

Limar al najveći

pre 5 meseci

Možete da ga omalovazavate do sutra. Dečko igra u nba i boli ga patka. Gde vi igrate majstori?
n

nije bas tako

pre 5 meseci

ako vodis ili gubis a nije klinac uvedes ga par minuta..ovo je evo ispunio sam ti zelju..opet sva vam se svodi na pare.on je mlad igrac ima minimalan ugovor ..treba da napreduje a ne da..neko uspe da sacuva novac neko ne...tajson..brarkli..beker..rebraca
D

Da ti kazem

pre 5 meseci

Prvo ne omalovazavam ga, kvalitet ima, ali ne za NBA, drugo ne igra on u NBA, nego gleda, trece on ni tamo nema ugovor koliki imaju na primer Panter, Nejpir u Partizanu i Zvezdi. Uzaludno je potrosio vreme bitno za igracki razvoj, umesto da je ostao u Zvezdi, napredovao igracki, pretocio potencijal u kvalitet, pa Boze zdravlja i mozda bi kroz godine i rad dosao do nivoa kvaliteta potrebnog za NBA. Njemu je bolje da ga se oni sto pre rese da sto pre dok je jos to moguce nadje klub u Evropi i nastavi sa radom i razvijanjem. Ukoliko izgubi ovu sezonu koja mu ke igracki kljucna jer vreme ide i vise nece biti mlad igrac mogao bi da prodje kao Zagorac koji se vose nikad nije vratio na pravi kolosek. Ne govorim ja sve ovo da bi ga omalovazavao, nego ne zelim da se decko koji ima potencijal izgubi za Srpsku kosarku. Ali avaj, ocigledno da decko ima problem sa procenom svojih mogucnosti u datom momentu, prvo je otisao u EFES koji je u tom trenutku najjaci u Evropi i ako je mogao da zakljuci da tomo zbog jake konkurencije nece igrati, ali puklo srce da se igra u najjacem klubu, i naravno pusa, nije igrao, posle takve katastrofalne sezone on zajunio da se bori za ugovor u NBA, isao da ogra letnju ligu, i samosticajem okolnsti i pukom srecom jer ke Bentil podbacio otvori mu se mesto u Zvezdi gde postao standardan pokazao da moze ali kad se sve sabere odigrao prosecno, umesto da u ovoj sezoni iskaze pun potencijal u timu gde ce dobiti prostor, opet stara boljka, glupost, ubedis sebe da si za NBA, odes dobijes poligarantovan ugovor i seljakaju te od ekipe do ekipe. Ocigledtno tracenje talenta i vise izgubljenih sezona koje su znacajne za razvoj jednog igraca.
o

ojo

pre 5 meseci

Vraćaj se u CZ,pod hitno

gemathegreat

pre 5 meseci

Koliko jadan naslov sve u želji da se potpiri još malo trvenja u komentarima.
П

Па како другачије да

pre 5 meseci

напишу кад је тако било???Можда да напишу да је играо 25 минута и дао 14 поена?????
r

retro

pre 5 meseci

Isto sam pomislio u sekundi ,znaju da ce grobarcici da vidaju rane od sinoc uz 'ciganska posla ,jesi zvao policiju,fmp legenda haha hihi hehe.. mozak minus al dobro zato je tako i glasanje
G

Gost "

pre 5 meseci

Koliko bi ljudi na Svetu željelo da gleda tih 11 sekundi na parketu Sackramenta... Tako da samo hrabro i biće to sve dobro!!
G

Gost 22

pre 5 meseci

To ubacivanje na manje od minuta do kraja kad je utakmica rešena je najgora pedagoška metoda ako nije igrač kažnjen zbog nečega (primer Gurović kad ga je Šakota kaznio u Peristeriju). Ovako je ništa drugo nego ponižavanje čoveka kao čoveka. I da da koš za minut šta je cilj? Bobi Marjanović uđe na 0,4 sekunde da odigra odbranu i taj cirkus on naplaćuje debelo.
Л

Лазар

pre 5 meseci

Шта брига и њега и Васу што су им тренери дебилни, ако ишта видјеће и пропутоваће сваки ћошак те Америке и још добити паре за то. Увијек се могу вратити у Европу, а ето, да не буде да нису отишли и тамо, пошто је већ тренд да сви живи и иду у Нба. Бар ће имати шта причати дјеци и унуцима.
r

rea

pre 5 meseci

Treneri de ili zato što ne ubacuju igrače koji nemaju ni kvalitet, ni NBA iskustvo, da im igraju!? Da li je Sveropulos debil jer mu Ilić ne igra EL mečeve?
b

bljuc

pre 5 meseci

ovo kao da je neka kampanja mrznje prema petrusevu
0

023

pre 5 meseci

Upravo. Nije mi jasan taj nivo nipodaštavanja profesionalnih sportista koji postoji globalno, ne samo kod nas. Zastrašujuće.
N

Nije...

pre 5 meseci

"kao",vec jeste...i gajicemo tu emociju...
b

bxbdb

pre 5 meseci

Zasto da ih ne pljuju, covek zaradjuje ogromne pare sedeci na klupi. Gde je borba za trofeje, gde je trka za reprezentativni dres. Dokle god se budi ponasali ko razmazena derista neka ih narod pljuje