Dejan Mijatović (MN Press)
Dejan Mijatović (MN Press)

Dejan Džoli Mijatović preuzeo čačanski Borac Mozzart

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.11.22. | 09:08

Nekadašnji igrač i trener čačanskog ABA ligaša ponovo seo na klupu matičnog kluba

Promena na klupi Borca! Ekipu koju je do sada vodio Marko Marinović, preuzima Dejan Džoli Mijatović, rođen 14. septembra 1968. godine. On je novi šef stručnog štaba Borac Mozzarta. Košarku je igrao za čačanski Borac, kragujevačku Zastavu, u Poljskoj…

Kao trener radio je u velikom broju klubova matičnom Borcu, FMP-u, gde je sarađivao sa upokojenim Acom Petrovićem i Vladom Đurovićem, OKK Beogradu, Hemofarmu, sa Miroslavom Mutom Nikolićem, Svislajonu, Albi, Poznanju, Oldenburgu, Partizanu u više navrata. Sa Nenadom Čankom, Vladom Šćepanovićem, Acom Matovićem, koji mu je bio asistent u reprezentativnim selekcijama…Ima osvojena dva Kupa Radivoja Koraća.

Izabrane vesti

Sjajne rezultate pravio je kao selektor mlađih reprezentativnih kategorija i u vreme Dejana Bodiroge sadašnjeg predsednika Evrolige. Popularni Džoli okitio se sa velikim brojem medalja, zlatom na prvenstvima Evrope u Turskoj i Španiji, srebrom na Svetskom prvenstvu u Litvaniji odnosno Češkoj.

Mijatovićev zadatak u Partizanu bio je i da uspostavi sistem u radu sa mlađim kategorijama Beograđana.

Pored Džolija Mijatovića u stručnom štabu Borac Mozzarta novo ime je poznati trener Ivan Drobnjak. Iz dosadašnjeg Stručnog štaba rad nastavljaju Miroslav Mile Milić i Darko Luis Bogićević.

Poželimo sreću novom treneru Borac Mozzarta koji narednu utakmicu igra sa Megom.

PIŠE: Đurđe MEČANIN


tagovi

ABA ligasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara