(©AFP)
(©AFP)

Denver će biti šampion! Reakcije Medžika, Vučevića, Tomasa posle 3:0 u Los Anđelesu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 09:28

Legenda Lejkersa skida kapu Jokiću i Mareju

Lejkersi su na kolenima, Denver ih je tukao i u njihovoj kući. Nagetsi vode 3:0 u finalu Zapadne konferencije i jedna pobeda ih deli od prolaska u veliko finale NBA lige.

Iako su svi očekivali reakciju Lejkersa u svom domu posle 0:2 u Denveru, ispostavilo se da tim iz Grada Anđela nema rešenje za zahuktale goste iz Kolorada, koji pucaju od samopouzdanja.

Izabrane vesti

Na kraju, svi su morali da skinu kapu pobedniku, a među njima i jedna od najvećih legendi Lejkersa i NBA lige Irvin Medžik Džonson.

„Kada imate dve superzvezde kakve su Jokić i Marej i kada u isto vreme igraju na najvišem nivou – nezaustavljivi su. Ako tako nastave i u NBA finalu, Nagetsi će biti prvaci“, poručio je Medžik Džonson.

Ajzea Tomas, legendarni as Detroita je na svoj način iskazao poštovanje Nikoli Jokiću.

„Ako Denver pobedi u velikom finalu, igra će se ponovo promeniti. Svi će tražiti velikog čoveka da bi imali šansu. Ovo je liga imitatora“.

Crnogorski as Nikola Vučević je odao priznanje Denveru.

„Impresivno je koliko je Denver disciplinovana ekipa. Svako se drži svoje uloge, njihov raspored na terenu je mnogo dobar, uvek su na pravom mestu kada je Jokić udvojen. U tranziciji su takođe nezaustavljivi“, konstatuje Vučević.

Drejmond Grin, četvorostruki šampion sa Golden Stejtom, ne otpisuje Lejkerse još.

„Apsolutno neverovatna Denverova pobeda. Ali, ne mogu još da otpišem mog brata Lebrona Džejmsa. Moj kralj će biti prvi igrač ikada koji se vratio posle 0:3“, poručuje Grin.


tagovi

Denver NagetsNBA ligaMedžik DžonsonNikola VučevićNikola JokićDrejmond GrinAjzea Tomas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara