Komentari na vest

Denver nema mnogo izbora: Supermaks ugovor za Jokića, molitve za Portera i Marija, rezervni centar i krilo

K

Kolii

pre oko 2 godine

Sa Porterom su sami sebi stavili omcu oko vrata,on nikad nece igrati nikakvu ozbiljnu kosarku,izgurace taj ugovor do kraja vise povredjen nego zdrav u trejd nece ici jer svi znaju u cemu je problem i to je to kockali su se i izgubili.
s

siuuuuuuuuuuuuu

pre oko 2 godine

Vi svi govorite kako nece niko da dodje u Denver, kao da se igraci tu pitaju. Slobodni agenti da, ali putem trejda mogu da dovedu koga hoce. Dajte Bartona, Nadjija, cak i Morisa u nekoj varijanti ako bas mora i dovedite nekoga ko suta i igra odbranu. Ovi ne mogu nista da odbrane
h

h00dieMelo

pre oko 2 godine

Svakako da mogu i mala trzista da izdominiraju, ali je potrebno da se dosta stvari poklopi. San Antonio je imao Grega Popovica, najboljeg trenera u istoriji NBA lige, dovoljno je samo to reci. Baksi su uboli dzek pot sa Janisom, istrpeli ga do maksimuma u prvim sezonama kada je bio zgoljavi klinac i od njega napravili zver i najdominantnijeg igraca danasnjice, okupili solidnu ekipu oko njega i docekali titulu... Reptorsi su iskoristili tu jednu sezonu Kavaja koji je dosao u Toronto i uzeli titulu. Sklopile su se kockice tad i to je to. Vise nije bilo sanse da zadrze sampionski tim. Denveru sad treba da svi budu zdravi, da bi realno mogli da sagledaju mogucnosti. 2020. su igrali finale konferencije i pokazali da mogu mnogo, sad im ostaje da vide da li je to bio samo bljesak ili ovaj tim zaista ima sampionski potencijal, koji samo treba pazljivo nadogradjivati.
G

G

pre oko 2 godine

Jare i pare i statistika i prsten... mhhm
г

гост

pre oko 2 godine

Колико су се само изглупирали са неким давањем уговора, а могли су све што имају да дају за Бредлија Била, паклен тандем би били Јокић и он...
k

kokos

pre oko 2 godine

Pitanje je ko hoće da dođe u Denver. Pa oni su Milsapu davali 30 miliona. Ako bi sa ovom ekipom došli do finala, onda bi se neko i od boljih mogao priključiti. A ne oživljavanje karijere Rivers, Kazins...
г

гост

pre oko 2 godine

С овом екипом директан пласман у плеј-оф је као титула . .
k

kokos

pre oko 2 godine

Sa zdravom ekipom, naredne sezone. Ova trenutna, to ne vrijedi ni komentarisati što se tiče pobjede u playoff seriji.
P

PFS

pre oko 2 godine

Trebali da trejduju Portera i da ostave Granta,ili da Porter bude 6igrac sa klupe!
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Odlazak Grenta ih je koštao ko Petra kajgana. Retko glupa odluka. Lik je rodjen da igra s Jokićem, a od tad se pokazao kao bolji od Portera, koga pratim još od druge godine gimnazije. Jedan od najprecenjenijih igrača kog sam ikad gledao. Mari je stravično limitiran takodje, a hteli su medije da prodaju priču da je on zapravo vodja a Nikola asistent. Teško će Jokić do prstena sa tom dvojicom.
h

h00dieMelo

pre oko 2 godine

Grent je insistirao da ode jer je hteo vecu ulogu i da bude prva zvezda ekipe, zbog toga je otisao u Detroit. Nije bilo sanse da ga zadrze jer je bio slobodan agent. Sto se tice toga da je Marej limitiran, predlazem ti da pogledas bilo koji mec iz njegovog poslednjeg plej ofa 2020. posto ocigledno nisi gledao, pa da vidis koliko je "limitiran" i koliko "nije" kompatibilan sa Jokicem.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Gledao sam sinko i nimalo me nije impresionirao. Vini Džonson bi mu mrka kapa bio. Čovek koji mora minimum triput da pljesne loptu od patos pred šuta. Dribla u krug kao Katai. Odbrambeno je nula. Još sad uz to jedna od najgorih povreda za košarkaša. Za Grenta je to plasirana priča od strane Denverove uprave. On je poništio zadnju godinu ugovora da bi se oslobodio, a uprava mu nije ponudila ni približno onome što je hteo. Čak mislim da mu nisi ništa ponudili. Tako uprave otkače igrače za koje nisu spremni da plate. Sve je to bilo zbog empidžeja invalida.
N

Nemac pojma

pre oko 2 godine

Rodjace pojma nemas o cemu pricas. @Skrabotina Denver je izjednacio ponudu detroita za Grenta on je izabrao detroit kako bi bio prva napadacka opcija. Kad mu je predlozen trejd tokom ove sezone izjavio je da ne zeli da ide negde da bude 3 ili 4 opcija nego prva. Marej je drasticno napredovao 2020 i tad je bio solidan defanzivac i brutalan ofanzivni igrac, to da je limitiran nema veze sa mozgom, decko ima sut za 3, poludistancu, ulaz, solidan atleticizam za polaganja uz kontakt. Neprikosnovenu saradnju sa Jokicem.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Imali ljudi tim za finale NBA i umesto da su dodali 1-2 igraca onoj ekipi sto je igrala finale Zapada pre 2 godine, oni sve razbucase. Generalnom menadzeru je jos tad trebalo dati otkaz.
M

Mile Tosic

pre oko 2 godine

Pod hitno promeniti izgled dresova ovo je toliko ruzna da nema gde.
h

h00dieMelo

pre oko 2 godine

Denver je fransiza koja nema veliko trziste i u skladu sa tim nije u mogucnosti da dovodi vrhunske slobodne agente ili da trejduje za najvece zvezde jer budimo iskreni niko od tih igraca nece u planine Kolorada. Najvece ime koje su doveli na trzistu u poslednjih 10+ godina je Pol Milsap koga su pritom preplatili davajuci mu 30 miliona po godini.. U skladu sa tim, ostaje im draft i gradjenje ekipe na taj nacin. Uboli su dzek pot sa Jokicem u drugoj rundi, dobro pogodili sa Marejem, i rizikovali sa Porterom jer su bili svesni da u godinama nakon toga nece moci da ugrabe igraca sa takvim talentom, koji ce da padne tako nisko na draftu. Rizikovali i reklo bi se da za sada nisu pogodili sa njim, najvise zbog povreda. Mada tu ima jos prostora da se on razvije u odlicnog igraca. Sledeca sezona im je prelomna, svi ce deluje biti zdravi. Verovatno ce trejdovati Bartona i Nadjija za nekog solidnog 3&D igraca koji bi usao u prvu petorku sa Jokicem, Gordonom, Porterom i Marejem. Pored toga da malo doteraju klupu i da se nadaju najboljem. To im ostaje.
S

SamoJaSamo

pre oko 2 godine

Toronto,San Antonio i Milvoki sumnjam da su ne znam koliko veca trzista od Denvera. Ali uz malo srece i dosta znanja mogu i mala trzista da izdominiraju.
@

@Samo ja

pre oko 2 godine

Toronto je 4 grad po veličini u Severnoj Americi, poslije Meksiko Sitija, Nju Jorka i Los Anđelesa.
G

Go

pre oko 2 godine

Portera jedino mogu da uvale nekom timu kao Oklahoma ili Hjuston, Ovi sto pisu da trejduju za Kavaja ne prate NBA bas puno 😂
G

Gostwr

pre oko 2 godine

ako GM Denvera ima imalo mozga trejdovace i portera i Mareja i Bartona za Lilarda i jos nekog mladog prospekta,Monte Moris se pokazao dobro na pleju koji im je inače potreban samo kad Jokic ne igra jer kad igra on je plej i sve ostalo,Zek,Dzef Grin,Hijland,Cancar cak i Bugi ako hoce je vise nego dobra opcija za rezervnog centra nekako je najkompaktibilniji Jokicu,mislim da ce uzeti Nikolu Jovica na draftu nekako mi sve navodi na to zato i nije povukao prijavu,dovesce ga i razvijati.Petorka Lilard,Gordon,Moris,Jokic i Dzef Grin je vrhunska sigurno za polufinale,finale konferencije e sad zavisi da li ce svi kliknuti ,ne mislim na Jokica on jedva čeka da ima nekom da doda loptu ove godine da je ekipa dala 10 posto otvorenih suteva nakon njegovih pasova imao bi tripl dabl u prosjeku bas lagano...
B

Bezveze

pre oko 2 godine

Koga će to Lillard i Morris sačuvati u odbrani? Ta petorka koju si ti naveo ne bi mogla zabiti koliko bi primila,da ne pricam dataj isti Green ima 37 godina i sledecu sezonu ce biti još lošiji nego ovu.
K

KAKO bi bilo?

pre oko 2 godine

A da trejduju recimo Mareja i Portera za recimo Kavaija?
g

ghost11

pre oko 2 godine

Koliko Jokiću ostane godišnje kad se odbiju svi porezi?
J

JaJaJa999

pre oko 2 godine

Najmanje 50%
D

Denveeeeer

pre oko 2 godine

Po meni jedini ispravan potez denvera bi bio trejdovanje Bartona...na zalost u pravu ste za Portera,sve i da mogu da ga trejduju,ne vidim da je bilo koji tim toliko lud da uzme macku u dzaku...jedino GM denvera je bio lud takvom igracu da ponudi takav ugovor. To je bio bukvalno pucanj u noge ekipi...koliki god potencijal porter da ima,ima ga samo u napadu,u odbrani je bukvalno igrac manje! Plus covek citav zivot muke muci sa povredama...tvrdim da ce i sledece sezone biti isti slucaj...recimo Derick Rose,po meni je imao potencijal da bude jedan od najboljih igraca svih vremena,ali covek je prosto vise povredjen nego zdrav...na zalost,Porter je kad su povrede u pitanju jos tezi slucaj od Rose-a. Tako da,ne ocekujte mnogo od Portera ni sledece sezone...Sto se Mareja tice,bice on ok...sve i da ne bude u formi u kakvoj je bio do povrede,izgledace mnogo bolje Denver sa njim u timu...ali na zalost to nece biti dovoljno da se napadne prsten...oni su sansu da pojure prsten propustili kada su davali ugovor Porteru...ovo leto su morali da iskoriste za neku zvezdu tipa : McColum,DeRozan itd. Bilo je jako puno slobodnih igraca koje su mogli dovesti da su imali prostora u salery cap-u. Da se razumemo,bice oni solidna ekipa i sledece sezone,svakako ce izgledati bolje nego do sada...ali to prosto nije dovoljno za prsten. Po meni,jedino sto mogu da probaju je da trejduju Bartona za nekog igraca koji bi se fino uklopio sa Jokicem i Marejom...pogotovo ako Porter bude zdrav,previse ce tu biti igraca koji uzimaju mnogo suteva...umesto Bartona bi morao igrati neki odlican defanzivac koji ne trosi mnogo lopti u napadu. Nesto kao sto imaju recimo GSW sa Greenom ili Utah sa O'neal-om...morace neko da zatvara rupe za Porterom,Gordon to sam nece moci a od Bartona tu ne moze dobiti bog zna kakvu pomoc...u suprotnom,naravno da ce Denver igrati play off...ali ce prica biti zavrsena kao i svake sezone do sada...
L

Lektor

pre oko 2 godine

Majkl Porter kriminalan sa svojim ugovorom. Pokusati neki trejd, da se dobije sto vise za njega pa makar i pikovi. I Marej oscilira ali Porter ne vredi 30 miliona godisnje ni u ludilu. Treba im jedna cetvorka poput Kolinsa iz Atlante.