Derik Vilijams (©Starsport)
Derik Vilijams (©Starsport)

Derik Vilijams o ludoj noći na beogradskom aerodromu: Spavao sam na metalnoj klupi, ali sve se dešava s razlogom

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.10.22. | 00:05

Amerikanac je bio zadržan zbog problema sa pasošem

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Panatinaikos u prvoj evroligaškoj utakmici pred svojim navijačima u novoj sezoni (75:77). Doprinos trijumfu ekipe Dejana Radonjića sa osam poena i šest skokova dao je Amerikanac Derik Vilijams, iako je imao burnu noć.

Košarkaš grčkog tima je proveo više od 14 sati na aerodromu Nikola Tesla jer nije imao ispravnu dokumentaciju kod sebe. Posle trijumfa je na društvenim mrežama odlučio da napiše šta se sve dogodilo.

Izabrane vesti

Problem je nastao jer se Vilijams na beogradskom aerodromu pojavio sa starim pasošem, nesvestan da nije ispravan. Svojevremeno ga je izgubio, pa je izvadio novi, ali je pasoš u međuvremenu bio pronađen i vraćen vlasniku. Uzgred i poništen, što Amerikanac očigledno nije znao, pa je morao da sačeka isprave iz Atine, te je proveo čitavu noć u čekaonici.

"Velika pobeda u Beogradu. Timska. Red je da vam ispričam šta mi se sinoć desilo. Sleteli smo oko četiri popodne i nešto nije bilo u redu sa mojim pasošem. Na aerodromu sam bio do 6.30 ujutru pred utakmicu... Sa samo satom sna. Spavao sam na metalnoj klupi, ako se to i može nazvati spavanjem. Ipak, moram da se zahvalim saigračima koji su ostali uz mene, slali mi poruke kako bi se uverili da sam dobro. Dugačak dan je iza mene. Ali sve se dešava sa razlogom. Morate da ostanete pozitivni u negativnim situacijama. Još jednom - velika pobeda. Idemo dalje", napisao je u nekoliko tvitova Amerikanac.



tagovi

KK PanatinaikosDerik Vilijams

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara