(Foto: Printskrin)
(Foto: Printskrin)

Di Bost trojkom srušio Fener pa častio publiku srednjim prstom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.22. | 21:47

Dramatičan finiš u Turskoj pripao Galatasaraju koji je slavio rezultatom 76:70

Kada u Turskoj igraju Fenerbahče i Galatasaraj, ludnica je zagarantovana. Nije bilo drugačije ni sada, u 27. kolu šampionata. Fener je na svom terenu neočekivano izgubio od petoplasiranog Galatasaraja. U vatrenoj atmosferi gosti su slavili rezultatom 76:70.

U teškom meču, epitet heroja ide u ruke Di Bostu, nekadašnjem košarkašu Budućnosti. Sada kao član Galatasaraja pogodio je najbitniji šut na utakmici.

Izabrane vesti

Fenerbahče posle toga nije bio u stanju da preokrene. Usledilo je veliko slavlje gostiju, ali i burna reakcija publike na tribinama. Zasuti su bili igrači Galate svim i svačim. Većina je otrčala u tunel, ali je Di Bost ušao u otvoreni rat sa publikom, a pri izlasku sa parket je dodatno iznervirao navijače.

Pogledajte o čemu se radi.

Melo Trimbl je bio najefikasniji u pobedi sa 13 poena, a već pominjani Bost je ubacio poen manje uz četiri skoka i sedam asistencija. Na drugoj strani Ismet Akpinar je postigao 15 poena. Slab meč odigrao je Marko Gudurić koji je postigao pet poena.

Ekipa nekadašnjeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića je upisala šesti poraz ove sezone uz 21 pobedu. Efes će sada imati priliku da se izjednači pošto imaju isti broj poraza uz trijumf manje, ali i utakmicu manje.


tagovi

KK FenerbahčeKK Galatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara