Dušan Beslać (levo) u dresu Vojvodine (Foto: MN Press)
Dušan Beslać (levo) u dresu Vojvodine (Foto: MN Press)

Dimitrijević sa 35 poena poništio moćan dabl-dabl Beslaća

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 20:03

Makedonski reprezentativac predvodio Uniks do pobede protiv Avtodora, uprkos sjajnoj partiji srpskog internacionalca

Branilac titule u VTB ligi, Uniks iz Kazanja, je u 25. kolu regionalne lige savladao Avtodor Saratov 89:71, a meč su izuzetnim partijama obeležili makedonski i srpski internacionalci.

Nenad Dimitrijević je briljirao u pobedničkom sastavu sa 35 poena, kao i po šest skokova i asistencija, dok je sa druge strane ubedljivo najbolji pojedinac poražene ekipe bio bivši košarkaš Vojvodine Dušan Beslać sa dabl-dablom od 23 poena i 11 skokova.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Valensije je proveo 36 minuta na parketu u dresu Uniksa i za to vreme šutirao 9/14 za dva, 3/5 za tri i 8/8 sa linije penala, dok je Beslać u daleko najboljoj partiji ove sezone imao impresivnih 5/6 van linije 6,75, dok je za dva gađao 2/6 i 4/6 sa crte.

Nekadašnji košarkaš Vojvodine ima solidnu debitantsku sezonu u VTB ligi i prosečno beleži devet poena i 4,5 skokova, ali partijom protiv Uniksa je pokazao da su pred njim još bolji dani.

Avtodor je pretrpeo 16. poraz i sa učinkom 9-16 je 11. na tabeli regionalnog takmičenja, dok je tim iz Kazanja drugi sa bilansom 19-6 i kaska tri pobede za moskovskim CSKA, koji je danas deklasirao komšije iz redova MBA 52:88, uz sjajnu rolu bivšeg košarkaša Mege Samsona Ruženceva - 21 poena i 12 skokova.



tagovi

Dušan BeslaćNenad DimitrijevićUNIKSAvtodor SaratovVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara