Oglasio se KK Zvezda: Da se o šampionima odlučuje na parketu

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.20. | 19:06

Naravno, kada sport ponovo dođe na red

Identične primere imali smo u fudbalskim sekcijama Crvene zvezde i Partizana, kao simbolima najvećih sportskih društava u Srbiji. Otuda i ne čudi vest sa Malog Kalemegdana da je košarkaški klub Crvena zvezda raspustio sve selekcije, počev od seniorskog tima…

Zanimljivo je da je srpski i regionalni šampion dopustio većini stranaca da odu kućama. Na lični zahtev u Beogradu su ostali Stratos Perperoglu i Majkl Odžo.
Uprava KK Crvena zvezda mts je nakon proglašenja vanrednog stanja i u novonastalim okolnostima održala sastanak sa trenerima i igračima svih selekcija i donela sledeće odluke: Većina stranih igrača je na lični zahtev otputovala svojim kućama, osim Majkla Odža i Stratosa Perperoglua koji se trenutno sa porodicom nalazi u Beogradu  u narednim danima doneće odluku o eventualnom ostanku u Beogradu ili odlasku u Grčku. Svi domaći igrači seniroskog tima i mlađih selekcija, kao i treneri, su u sa svojim porodicama u svojim domovima i poštuju sve preporuke nadležnih državnih organa i kluba, dok je u menadžmentu uvedeno dežurstvo u skladu sa merama državnih organa. Po normalizaciji i eliminisanju zdravstvene ugroženosti građana Srbije dogovoreno je da se svi strani igrači vrate u Beograd i zajedno sa domaćim igračima nastave sa svojim redovnim obavezama u klubu, kako bi se sezona privela kraju”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Izabrane vesti

KS Bosne I Hercegovine je već proglasio Igokeuu za šampiona. Nadaju se na Malom Kalemegdanu da to neće biti slučaj u srpskom regionalnom prvenstvu.
KK Crvena zvezda mts kao jedna od nacionalnih sportskih institucija deliće u potpunosti sudbinu ove zemlje i društva u kome živi i radi. Kada sport i košarka ponovo budu došli na red, naš klub će se zalagati da se sva takmičenja završe na terenu i da se šampioni proglašavaju nakon pobeda na parketu“ piše u saopštenju Crvene zvezde.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara