Dva minuta u Primeri, sat vremena u Kupu kralja... To je izgleda bilo sve od Šaponjića u Madridu

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.05.20. | 12:30

Prema pisanju portala El Desmarque srpski napadač će ovog leta morati da potraži novu sredinu

Atletiko Madrid je prošlog leta napravio renoviranje tima, posle tri najskuplje prodaje u svojoj istoriji (Antoan Grizman, Lukas Ernandez, Rodrigo Ernandez). Dovedena je potpuno nova defanzivna linija, zvezda prelaznog roka bio je skupo plaćeni Žoao Feliks, a iz Benfike je za 500.000 evra stigao i Ivan Šaponjić, kao najveće iznenađenje.

Srpski napadač je strpljivo čeka svoj trenutak na Vandi Metropolitano, ali ga praktično nije ni dočekao. Igrao je svega dva minuta u Primeri i sat vremena u Kupu kralja. Jasno je da je to isuviše malo vremena da bi se dokazao kvalitet u bilo kom klubu.

Izabrane vesti

Ipak, čini se da je to bilo sve od talentovanog golgetera u dresu Jorgandžija, jer će prema pisanju portala El Desmarque ovog leta morati da potraži novu sredinu. Isti izvor navodi da je ono što je očigledno jasno jeste da Simeone nikada nije ozbiljno računao na Šaponjića.

"Ponoviću ono što što sam rekao da mora da uradi pre nekoliko nedelja i nemam šta da komentarišem ovde na konferenciji za medije", bilo je poslednje što je Simeone poručio na pitanje novinara oko Šaponjića.

Popularni Čolo je još krajem oktobra prošle godine poručio da Šaponjić zna šta se očekuje od njega i da će svakog dana pokušavati da ga poboljšaju. Ipak, srpski napadač je na teren kročio tek krajem januara u poslednjim trenucima meča sa Leganjesom. Nakon toga je bio na klupi protiv Reala i Granade, a onda ga sve do pauze nije bio u protokolu Jorgandžija.

Šaponjićev ugovor sa Atletikom ističe na leto 2022. godine. Mladi fudbaler je ponikao u Partizanu, odakle je u januaru 2016. godine prešao u Benfiku.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara