""
""

Dobar, loš, Logan: Muk u Milanu, nokaut Sasarija za prolaz u finale (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.06.15. | 23:10

U maniru kaubojskih okršaja iz špageti vesterna Serđa Leonea, Sasari je bio taj koji je u dodatnih pet minuta brže potezao obarač i pogađao u metu kada je bilo zaista važno

Dinamo Sasari napravio je jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji. Pobedom posle produžetka u sedmoj utakmici polufinala plej-ofa šampionata Italije protiv Armanija u Milanu – 86:81 (14:25, 23:10, 18:24, 20:16, 11:6) ekipa sa Sardinije izborila je finale gde će tek narednih dana saznati ime rivala.

Izabrane vesti

Kao tokom cele serije, ni u majstorici nije moglo bez velike drame, preokreta, a na kraju su domaći navijači tužni i razočarani napustili halu u predgrađu Milana.

U maniru kaubojskih okršaja iz špageti vesterna Serđa Leonea, Sasari je bio taj koji je u dodatnih pet minuta brže potezao obarač i pogađao u metu kada je bilo zaista važno.

Veliki je trijumf gostiju sa Sardinije i zbog činjenice da su vodili sa 3:1 u seriji, a zatim dozvolili Armaniju da se sa dva vezana trijumfa potpuno vrati u život. I svi su otpisali Sasari jer se majstorica igrala u Milanu.

Džerom Dajson je sa 21 poenom bio najbolji strelac gostiju, a fantastičnu partiju pružio je Šejn Laval sa 12 poena i čak 21 uhvaćenom loptom. Dejvid Logan i Rakim Sanders u pobedu Sasarija su ugradili po 16 poena.

Samardo Samjuels je bio najefikasniji u Armaniju sa 25 poena, Danijel Heket je dodao 11, a Alesandro Đentile još 10 poena za domaću ekipu.

Dejvid Logan je u regularnih 40 minuta igrao kao da bi radije bio negde drugde ove večeri, ali je u produžetku “trojkom“ trasirao put ka velikoj pobedi u Milanu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaEvropaDinamo SasariDejvid LoganDanijel HeketArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara