Lebron Džejms Mlađi i Lebron Džejms (AFP)
Lebron Džejms Mlađi i Lebron Džejms (AFP)

Dok Kralj Lebron na terenu "ratuje" s čuvenom dinastijom iz Los Anđelesa, prestolonaslednika bi da "otmu" Australijanci

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 10:48

Vlasnik NBL ostvario kontakt sa Bronijem Džejmsom

Dok Kralj pokušava da uvede LA Lejkerse u plej-of zonu, njegov "prestolonaslednik" koji nosi ime po ocu Lebronu Džejmsu, a u narodu poznatiji kao Broni, razmatra opcije gde će nastaviti karijeru posle završetka srednje škole. Prema pisanju američkih specijalizovanih medija, Broni nema mnogo konkretnih ponuda za stipendiju - Ohajo Stejt, Južna Kalifornija i Oregon. Iako su na njega oko bacili Djuk, Kanzas, Kentaki, Mičigen, Severna Karolina i Oregon, nijedan od ovih fakulteta bar zasad nije pokazao konkretnije interesovanje, niti mu je poslao zahtev da poseti njihov kampus.

Takvu situaciju želi da iskoristi australijska liga NBL čiji je osnivač i vlasnik Lari Kestelman potvrdio da se video sa Bronijem, u nadi da će ga nanamiti da se preseli na Peti konktinent, ali priznajući da su male šanse.

Izabrane vesti

"Stupili smo u kontakt i tu je početak razgovora, ali još je veoma rano (da pričamo konkretnije). Dugo je to, ali razgovor je počeo i pratićemo šta se dešava", rekao je Kestelman za Herald San.

Najstariji sin jedne od najvećih zvezda i istoriji NBA želi da se pojavi na draftu 2024. godine. Ali, bez obzira što nosi slavno ime i prezime, trenutno mu ne predviđaju sjaj na najvećoj košarkaškoj pijaci. Iako ga smatraju inteligentnim i staloženim kombo bekom (visok 192 cm), sa dobrim šutom i osećajem za igru, veštim u driblingu, uz Bronija "prišivaju" samo četiri zvezdice od maksimalnih pet, i ne vide ga u prvoj, a neretko ni u drugoj rundi drafta.


tagovi

Lebron DžejmsNBA ligaNBL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara