Komentari na vest

Doktorat Miloša Teodosića vredan MVP priznanja

9

92992

pre 2 meseca

gde su ovi eksperti kod tegija sto pricaji, da se ne treba plasiti ekipe u kojoj je teodosic sa 37 godina najbolji igrac!
O

Od kada ja

pre 2 meseca

Pratim kosarku covek nikada nije priznao poraz nego su mu drugi krivi.Tako je pocelo u Partizanu,preko Benetona,Reala,Panatanaikosa,Fenerbahcea i reprezentacije
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Sve razumem ,ali ponasanje Ledeja,konstantno omalovazavanje protivnika,ja ovo u zivotu misam vidio...Kakav indijanac. Nerealno. Ae sto je on,nego je i Avramovica zarazio izgleda .Neverovatno ponasanje. Ja da navijam za Partizan bilo bi me sramota sto Ledej igra za moj klub. Pa gde se izgubilo vitestvo,postovanje? Zaista nmg da shvatim .Onda vidis jednog Teodosica koji je za sve njih Dzordan u kosarkaskom svetu,koji je ba zemlji,pun postovanja za druge,smiren,posten...Nerealno.
s

s___

pre 2 meseca

Muda ne stare!
B

B.C

pre 2 meseca

Odigrao majstorski mozgom al i dao zadnji atom snage večeras! Respekt i svaka čast majstoru ove igre i velikom deliji!!!

Sladjan

pre 2 meseca

Kapa do poda, mestro... Idemo po Aba ligu...
K

KRK

pre 2 meseca

Naklon do poda jednom nevidjenom igracu kao sto je Teodosic.pokazao je ovim nabedjenim zvezdama kako izgleda kada se igra sa petljom i van sablona.

Zvezda ispred svih!

pre 2 meseca

Doktoreeeee!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Kralju, legendo, majstore, pa šta im to uradi 🙆

Gradinaboys

pre 2 meseca

Ovaj Teo treba da ostane i sledeće sezone i igra samo EL ( ako se plasiramo) i ova finala. Naravno pod uslovom da ga ove sezone nismo totalno unuštili nenormalnom minutažom kao plod loše urađenog prelaznog roka. Ovaj kriminal što je naša uprava ove sezone uradila treba stalno napominjati i ne zaboraviti ni u trenutcima najvećeg slavlja. Za ABA ligu dovesti nekog normalnog pleja tipa Kalates, Jović, Vildoza da ga mogu mijenjati u EL i nebitnim mečevima regularne sezone ABA lige.
I

Immobile

pre 2 meseca

Velika istina, očajan prelazni rok. Samo što je koliko god to bilo smešno uprava dovela Teodosića na njegovu želju protvi želje Ivanovića. Ovo ostalo je sve on selektirao i zapalio. Pogotovo Nejpira koji dolazi iz iste agencije kao i on. Uprava tj Nebojša Čović(jer uprava je tu samo fiktivno, sve dovodi Čović) je uradio doselekciju i videli smo na šta to liči. Dati Sferopulosu odrešene ruke kao Ivanoviću jer je tako pošteno, šta god uradio do kraja. Čovek nema normalne igrače, ili rekovalescente ili neiskusne ili neupotrebljive. On je ugasio Željka Obradovića u odbrani 3 utakmice zaredom, ovakvu individualnu ekipu Partizana. Dve ključne stvari koje su došle iz odbrane su odbrana pika i defanzivni skok, a Teodosić je doneo kreaciju i poene. Fenomenalna rotacija, jednostavno tako dobro pripremljena utakmica da je to nestvarno. Neka se da Stefanu Markoviću mesto sportskog direktora, a ove dve marionete da se sklone pod hitno( Dozet i Vasiljević). I sportski sektor zajedno sa trenerom da sastvai respektabilan tim za sledeću sezonu. Još jednom kapa dole Sferopulosu za ovo što je uradio 3. put zaredom.
Б

Блок

pre 2 meseca

И да ...у почетку сезоне је преузимао одговорност али му није ишло ..сад се и даље не крије ,али му боља реализација .Браво .
Б

Блок

pre 2 meseca

Искрено надао сам се да неће доћи ..кад није онда из НБА ...након дербија првог ...надао сам се да ће добити отказ ... А сад кад видим да нам не игра...буквално знам да следи пораз. Вуче екипу! Буквално! Браво!
G

Giop

pre 2 meseca

Najjači utisak ipak gospodsko ponašanje igrača Zvezde za razliku od drugih koji da su dobili bilo bi skakanje, kreveljenje pokazivanje mišića itd, BRAVO ZVEZDO ZA POBEDU I PONAŠANJE!
G

Grobar Pljevlja

pre 2 meseca

Ovaj čovjek duplo bolje igra pod injekcijama, nego naš Panter, koji jad i čemer.
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Teo dobio nagradu putovanje,neki vikend,malo spa,bazencic ovo ono,neka se spremi Jelisaveta ona je sledeca posle partizana hahahaha
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Teo dobio nagradu putovanje,neki vikend,malo spa,bazencic ovo ono,neka se spremi Jelisaveta ona je sledeca posle partizana hahahaha
P

Pedjaaaa111

pre 2 meseca

Ma daj iebo kosarlu kad ovo bude najbolje, njegovo je proslo i ostaje mu samo da nastavi da bude dobar basketas i los covek.....
T

Tankard

pre 2 meseca

Cuti i placi ajde ti si dobar za tovarenjeeee
D

Drake

pre 2 meseca

Boli bas jako?
T

Taj je jeo sta je hteo

pre 2 meseca

'TEO je, i JE#O JE.
j

jan

pre 2 meseca

Svaka cast Teo,ali i kapa dole Obradovicu,koji je zvao svoje igrace da se vrate i prisustvuju dodeli medalja Zvezdinim igracima.I velika sramota za njih i one koji su im rekli da ne budu prisutni
H

Hannibal

pre 2 meseca

Teo je velemajstor košarke, bio i ostao. Da je pameti i da nije sujete, Pešić bi "progutao žabu" i zamolio Miloša da putuje na OI kao PRVI plejmejker reprezentacije Srbije, pa makar igrao desetak minuta po utakmici. Klasa je neprolazna, a Teo "čita" košarku taman koliko je to nekad radio Moka Slavnić ili u Džon Stokton u NBA. Zaslužen trofej za najboljeg igrača finala!
N

NBA liga

pre 2 meseca

Videli smo u Evroligi kako čita, dovoljno za 15 mesto. Jedino protiv šalabajzerskih ekipa ala Partizan i može nešto da iščita.
D

Dajte Moku da se igra

pre 2 meseca

A što Teodosic sme a ne sme Moka Slavnić? Moka u Pariz!
m

matchup-PG

pre 2 meseca

zamišljam teodosića protiv currya. iščašio bi mu steph bar tri pršljena kad krene da meša, morali bi kolima hitne pomoći da ga vraćaju nazad.
2

225883

pre 2 meseca

Jednoga dana zalice mnogi.....
m

miha1990

pre 2 meseca

Disertacija iz "plejmejkerstva" Milos Teodosić neki veliki dr mr 😉
B

Bobinator

pre 2 meseca

Disertirao je on protiv Italije u Pioniru 2021 kada nas je ostavio bez Olimpijskih igara.
P

Psi ho

pre 2 meseca

jednoga dana zalice mnogi....
B

Bokos

pre 2 meseca

Dakle finale Aba lige je jasno. Teodosica cuvati kao zlatno jaje do samog finala i onda pustanje magije. Uz domaci teren, favoriti smo.
m

mika majstor

pre 2 meseca

Teo pokazao nabedjenim galaktikosima kako se igra,kako se ponaša i kako se osvaja!!! Jesi čuo Avramoviću
u

ujdjdj

pre 2 meseca

Bas bih voleo da vidim kako si za tog Avramovica navijao, kao i ja nekad za Teodosica. Kakav licemer.
z

zszdjdkd

pre 2 meseca

Ista ta Avramoviceva energija ti se svidjala na svetskom, a sad ti smeta. Jadno brate.
G

Gallina

pre 2 meseca

Jednostavno covek je magija, vodja tima! Smeo je da sutne kada nije islo smeo je da povuce kada niko nije smeo. Teo kada god odluci da ode u penziju ostace ozbiljna rupa u kosarci, ovakav igrac se retko radja. Hvala sto si deo nase Zvezde!
J

Junker

pre 2 meseca

Ceo tim da se pokrije usima. Teodosic povredjen, sa 37 godina igra i gine vise nego iko. Na klupi ih dize kad je bilo -10, smiruje kad smo poveli, preuzima odgovornost uvek. Nedovic opet pokazuje zasto je alibi igrac. Uvaljuje 2x Hangi sut za 3, samo da on ne pogresi.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Inace, fascinantna cinjenica, da se Ledej i Avramovic raspadaju na drugim utakmicama, ali protiv Zvezde kao da su Dzordan iz najboljih dana, ne mogu da promase.
T

TEOOOOO

pre 2 meseca

Doktor košarke, srce kao kod lava?