Komentari na vest

Dos Santos: Nismo igrali odbranu i to nas je koštalo

g

gaga70

pre 6 meseci

Prosle nedelje su bili komentari da su SUPER ekipa i sada ce da sve redom resetaju! Sada opet pljujete svoje igrace!! Nije lako biti navijac a ni igrac FMP-a!!!!
P

Psi ho

pre 6 meseci

Iskren da budem ti nisi igrao odbranu prvi, Lo je usao u seriju kada si ga ti cuvao, posle je bilo nerealno obuzdati ga…
X

X

pre 6 meseci

Tako je liliputanko
L

LeoLajke

pre 6 meseci

Oterati Kuzmića dati šansu Simonoviću a vratiti Topića i ako može Petruševa.Ilića u Megu i Šabaza na pozajmicu u Milan.To bi bilo to.....
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Oterati Čovića. To bi bilo to.
Č

Čuj...

pre 6 meseci

...niste igrali odbranu...ja koliko sam video niste igrali ni napad bog zna kako...a odbrana da je užasna, to smo svi mogli da vidimo kada vas je jedan Maodo Lo (dobar igrač ali nije Stef Kari) školovao celu utakmicu... sramota!
S

Sta te briga.

pre 6 meseci

Ti igras sambu😂😂😂
@

@ssss

pre 6 meseci

Kada sam posle Zvezdine pobede protiv Fenera napisao da ovaj Jago nije kalibar za Evroligu dobio sam na desetine dislajkova od Zvezdinih navijača.Nadam se da su uvideli da je tip teški indijanac.U napadu limitiran,a o odbrani da ne govorimo.Svaka ozbiljnija ekipa će ekploatisati njegov nedostatak visine.Što se Tobija tiče on je ozbiljan košarkaš,ali definitivno igra loše od kada je došao u Zvezdu.
s

stankelitza

pre 6 meseci

Molim te mi objasni, kako je to Tobi ozbiljan košarkaš? Ima mekanu ruku i visinu, ostalo nema bukvalno ništa. Eurocup igrač.
Z

Zvezda 91

pre 6 meseci

Možda osvojimo cipiripi kup i to je sto je. Ova ekipa domet 14.mesto max.
a

abcd

pre 6 meseci

Ovaj jago igrac od 175 cm nicemu ne sluzi,niti moze sa njegovom visinom. On nesto kao udje,bacaka se,ima kao neku enrgiju i,i...? Nista. Ulaz nema,sut upitan,u odbrani kao da ga nema jer on i kad skoci ne vreme ne moze nikog da pokrije,jer kad se drugi igraci podignu na sut on ne moze da im dohvati loptu. Pritom,vrlo vesto kasni da blokira neki sut. Nepotreban igrac ne znam ko ga je uopste doveo da igra ovaj nivo kosarke?!?! Dovodjenje Tobije,Simonovica je za ozbiljnu analizu. Iskreno se nadam da ce neka inspekcija da udje u klub i pohapsi ovu zloupotrebu kluba i Zvezde. Covic se tali sa igracima izvlaci pare iz kluba,a vi drugari kupujte sezonske i lozite se.
N

Napustaju

pre 6 meseci

Panteri Arenu TRI minuta pre kraja utakmice HAHHAHA
G

Goss

pre 6 meseci

Pa džabe karte a i oni se ne lože na EL
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Niste igrali dobro ni napad. Plej vrti loptu 15 sekundi i onda sut na isteku 24 sekunde. Milano hvata loptu i kos i kontre ili jos gore trojka iz njihovog poseda. Sto je najgore izgubicemo i tamo kod njih, tako da 'apriori' mozemo upisati jos jedan poraz.
R

Rdr

pre 6 meseci

Ovi stalno cenzurisu komentare, ali samo slep covek ne vidi da ovaj brazilski midzet nema sta da trazi u ozbiljnoj kosarci. Mali Top je vec sad za njega igracina!
C

Cikago

pre 6 meseci

Jedan od transfera koji se mogu gledati kao promasaj uz Tobija koji je sigurno cist promasaj..Ovaj decko Jago je toliko limitiran ofanzivno da ja ne znam ko je njega skautirao i doveo..Decko sem suta koji je solidan nema nista ali NISTA,bez ulaza,prodora,cim udje u reket dobije rampu zbog visine...Kome to treba pored Topica koji nista losije ne bi odigrao moze samo bolje..Covicu zapitaj se nisi pametan kao sto mislis
G

Goss

pre 6 meseci

Gejlije do juče dizali u nebesa obojicu sad odjednom nevaljaju pa zovite lebrona možda dodje
A

Astoria

pre 6 meseci

Slažem se, Jago je do sada najmanje pokazao od svih pojačanja.
G

Gostic de Cic

pre 6 meseci

Ti si momcino klasican Brazilac, bezmozgovic, lako si ponesen atmosferom, tiktokom i ostalim glupostima vezanim za 90 posto danasnjih sportista iz Brazila, mozda budes igrac, ali samo ako posle svakog trneninga odes i do psihiloga da radis na svom smirenju, inace, evrokup opet :) Nista lose naravno ne mislim, ali tako stoje stvari
q

qqq

pre 6 meseci

Da je promasio onu trojku mislim protiv bajerna, vec bi bio bivsi