Pi Džej Doužer (©MN Press)
Pi Džej Doužer (©MN Press)

Doužer već spreman za Real: Idemo u ’rat’ i nadam se novoj pobedi

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 01:06

“Čuo sam dosta priča o tome šta se desilo“, rekao je američki bek

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Valensije)

Možda nije sve bilo kako je Željko Obradović zamislio, ali pobeda je pobeda. I to jako važna, bitna i velika, na mestu gde je Partizan Mozzart Bet prošle sezone položio oružje.

Izabrane vesti

Nastavlja se trijumfalna serija crno-belih, sada je na koti devet, ali vremena za slavlje nema jer već u četvrtak od 20.45 sledi gostovanje najboljem timu Evrope – Real Madridu.

“Video sam šta se desilo (u Madridu), pričalo se mnogo i čuo sam dosta o tome. Uzbuđen sam što idem u ’rat’ sa mojim momcima tamo i nadam se da možemo da izađemo kao pobednici i u Madridu“, nema dilemu Pi Džej Doužer.

Pobeda nad Valensijom nije bila lepa, ali je izuzetno bitna.

“Definitivno potpuno drugačija pobeda od svega što smo dosad imali. Rovovska borba sa obe strane, čvrste odbrane, fizički jako zahtevna utakmica. Bilo je zabavno igrati i srećan sam što smo na kraju izvojevali pobedu“.

Nema ni trunku dileme da je Partizan Mozzart Bet morao da dobije Valensiju u njihovoj igri, odnosno stilu koji crno-belima nimal ne prija.

“Jednostavno smo morali da izađemo iz onoga što znamo i što nam je zona komfora, ali uspeli smo da izađemo na kraju kao pobednici, da realizujemo napade kada nam je bilo potrebno“.

Amerikanac je drastično podigao svoju igru u poslednje vreme i postao vitalni deo Partizan Mozzart Beta. Priznaje da se sada mnogo komotnije oseća na parketu.

“Uvek razmišljam tako da mogu da pružim više i bolje. Definitivno je da mogu još mnogo da napredujem i želim da se to dogodi tokom sezone“.



tagovi

KK PartizanEvroligaPartizan Mozzart BetPi Džej Doužer

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara