Dragan Bokan (©Starsport)
Dragan Bokan (©Starsport)

Dragan Bokan i aktuelna Uprava ostaju na čelu Budućnosti

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 18:40

Priključio joj se i vlasnik Zetagradnje Blagota Baća Radović

Uprava kluba, na čelu sa predsednikom Draganom Bokanom i ubuduće će voditi košarkaški klub Budućnost. Na današnjoj sednici odlučeno je da se ulože maksimalni napori da se klubu omogući stabilno finansiranje, koje je uslov za dalje funkcionisanje i realizaciju budućih planova.

Izabrane vesti

"U narednom perodu, fokus je na angažovanju novog trenera i formiranju što konkurentnijeg tima koji će se izboriti za ostvarenje ciljeva - učešće u plej ofu ABA lige i pozicija u prvih osam timova Evrokupa", rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

Predstavljen je i novi član Uprave, vlasnik Zetagradnje Blagota Baća Radović.

"Od danas, Budućnost Voli je bogatiji za još jednog člana Uprave. U pitanju je ugledni privrednik Blagota Baća Radović. U ime Kluba mu želim toplu dobrodošlicu", dodao je Bokan.

Budućnost je posle osvojene duple krune u Crnoj Gori ostala već velikog broja igrača, kao i trenera Aleksandra Džikića. Najbliži klupi tima iz Podgorice je doskorašnji trener Mege Vladimir Jovanović, a od košarkaša ugovorima su za klub vezani samo Igor Drobnjak i Edin Atić.

Kao pojačanja su najavljeni Kenan Kamenjaš i Flečer Megi iz Studentskog centra, a očekuju se i pregovori kluba sa Petrom Popovićem, Zoranom i Danilom Nikolićem oko nastavka saradnje. Neizvesna je i sudbina dugogodišnjeg kapitena Suada Šehovića.

Sastav iz glavnog grada Crne Gore će se i naredne sezone takmičiti u Evrokupu, a u grupnoj fazi je za rivale dobio Hapoel Tel Aviv, Gran Kanariju, Trento, Turk Telekom, Promiteas, Pariz, Hamburg Tauerse, Šlonsk i London Lajonse.


tagovi

KK Budućnost PodgoricaDragan BokanBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara