Dramond Grin (© AFP)
Dramond Grin (© AFP)

Drejmond Grin nokautirao saigrača na treningu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.22. | 16:26

O incidentu sa treninga Golden Stejta se priča danima, a sada je isplivao snimak

Osvanuo je snimak koji je potvrdio incident o kojem se danima pričalo u NBA krugovima. Naime, na treningu Golden Stejta, iskusni Drejmond Grin je napao mladog Džordana Pula posle verbalne razmene. Sada se sve vidi na snimku koji je objavio TMZ. Iskusni Grin nije imao kočnicu. Nokautirao je mladog igrača, a sada se čekaju konkretni koraci kluba.

Grin je nakon incidenta napustio trening i očekuje se da se vrati tek u subotu. Voriorsi su još u procesu disciplinovanja Grina, ali generalni menadžer Bob Majers je rekao da ne očekuje da će propustiti nijednu utakmicu zbog kazne.

Izabrane vesti

"Ove stvari se dešavaju. Niko to ne voli, mi to ne odobravamo, ali se dešava", rekao je Majers.

"Drejmond se izvinio timu. Džordan je bio prisutan... Što se tiče suspenzije, kazne, novčane kazne, mi ćemo to interno rešiti."

Grin je udario Pula na treningu u sredu. Svađa je počela kada su njih dvojica počeli verbalno da se prepucavaju. Eskalacija je viđena kada su počeli da se guraju, a sve je kulminiralo tako što je Green udario Pula, što se vidi na snimku.

 Trener Voriorsa Stiv Ker i plejmejker Stef Kari izneli su svoje viđenje naglasivši da se takve stvari dešavaju na treninzima i da su svi na zajedničkom putu da odbrane šampionsku titulu.

 Uprkos incidentu, Majers je ovogodišnji trening kamp i predsezonu nazvao najboljom od kako je preuzeo pomenutu ulogu.

Biće potrebno neko vreme da se sve prevaziđe, ali uspećemo. Uveren sam... Ovo nije prvi put da rešavamo probleme. Prošao sam kroz nešto slično i ranije. Ne volim da prolazim kroz to, ali to je deo NBA i deo je sporta", završava Majers.

 


tagovi

Drejmond GrinDžordan PulGolden Stejt VoriorsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara