Saša Obradović (©MN Press)
Saša Obradović (©MN Press)

Drugi vezani poraz za Obradovića u Monaku, Kneževima malo i Anđušićevih 27 poena

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.12.21. | 22:14

Limož slavio u Kneževini u 12. kolu francuskog prvenstva

Vratio se Saša Obradović na klupu Monaka, slavio na startu drugog mandata protiv Žalgirisa u Evroligi, ali je potom pretrpeo poraz od Zenita kod kuće. Večeras je u Kneževini ponovo doživeo neuspeh, kako su njegovi puleni izgubili od Limoža - 73:83.

Nije ekipi srpskog trenera pomogla ni sjajna partija reprezentativca Srbije Danila Anđušića. Bivši igrač Partizana je meč okončao sa 27 poena, uz šest pogođenih trojki iz osam pokušaja i devet od deset ubačenih šuteva sa linije penala. Srpski košarkaš nije mogao da se raduje najboljoj partiji u dresu Kneževa, jer je Limož dominirao.

Izabrane vesti

Već u drugom kvartalu su gosti stekli 18 poena prednosti, što je Monako u trećem kvartalu uspeo da svede na pet. U finišu susreta je domaćin spustio zaostatak na samo tri poena, ali je ostao bez snage. Limož je meč priveo kraju sa sedam vezanih poena i zasluženo došao do pobede.

Monako je tako pretrpeo četvrti poraz u ligi i posle 12 odigranih mečeva je treći iza Metropolitana (11-1) i Strazbura (8-3). Limožu je ovo bila šesta pobeda, pa je sa polovičnim učinkom osmi.

Pobednički sastav je sa 18 poena predvodio Si Džej Masinburg, dok je 16 poena dodao Demonte Harper. Dvocifren je bio i Nikola Lanž, dok je dabl-dabl upisao Horas Spenser (po 10 poena i skokova).

Anđušića su u poraženoj ekipi ispratili Majk Džejms sa 13 i Vil Tomas sa 10 postignutih poena.



tagovi

KK MonakoKK LimožSaša ObradovićDanilo Anđušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara