Komentari na vest

Dule Vujošević: Ispravljena velika nepravda, crno-beli prvi put dobili nešto što nisu zaradili na terenu

N

Nepravda

pre gotovo 2 godine

Kad izgubite a i kad dobijete sa manje od 10 razlike vas sudije kradu od prvog minuta. Pocinjete sa kukanjem cim se objavi sudijska trojka. Pricate o drzavnom finansiranju Institucije KK PARTIZAN a vi se po vama finansirate od prodatih lusa i semenki + karte, ni Pionir ne mozete da napunite. Takvi ne mozete da zapamtite da vas je Cibona izbacila u polufinalu isto kao i nas Cedevita, a kamoli poziciju na tabeli prvenstva prekinutog koronom. Nije Dule napravio neke rezultate vani ali je zato napravio igraca za srpsku kosarku vise nego svi treneri zvezde zajedno. 2x bio na fajnal foru osvojio 1ili2 Evropska kupa Koraca, a usput ga i proglasili trenerom Evrolige. Sve to sa klincima i strancima za koje niko pre nije cuo. O domacim titulama sa Partizanom necemo. To vam je moj komentar na ovaj tekst pun "mrznje".
B

Bursa

pre gotovo 2 godine

haha..ma jeste vazi,dukljanin je bas "stvorio" brdo igraca za reprezentaciju,kao na primer da krenemo od 2000 pa na ovamo: Nikola Bulatovic,Vesa Patrovic,Rasic,Dejan Milojevic,Milan Macvan,Miljenovic..itd Sve do jednog Covicevi igraci STVORENI U FMP-u pa kasnije Oteti i dovedeni u igokeu uz silne drzavne milione sto ste dobili i uz pomoc vaseg Sponzora tadica,a na sve to jos kad dodas takodje Otete Zvezdine najbolje igrace u prosloj deceniji: Milosa Vujanica,Jove Stanojevica,Luke Bogdanovica,Robertsa..itd dodjes do zakljucka da debeli dukljanin niti jednog jedinog cestitog igraca da valja sam stvorio nije vec je sve Kupovao na gotovo,sve najvece talente koji su postojali u zemlji Srbiji i posle se hvali da su to "njegovi igraci" a oni se svi proslavili i napravili kosarkasko ime igrajuci za FMP ili za Zvezdu! Kupis sa drzavnim parama Gotov proizvod i posle se hvalis kako si ga ti napravio,bruka i sramota da nema dalje!

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

Kao je ova Zvezda od fuzije sa FMP om nekoga stvorila ko nesto znaci reprezentaciji niko nije ni do kolena Bogdanu i nekim igracima uvek su talenti najvise dolazili u Zvezdu i Partizan. Cak vise u Zvezdu imala je vecu logistiku pa je tako u fudbalu kad je pravila za 91 . generaciju neki igraci umesto u Partizan presli su tamo. Razlika sto je Partizan u basketu i vaterpolu narocito imao ljude koji su od talenata pravili igracine gde su sada nekadasnji juniorski prvaci Rebic i Tejic i mnogi drugi koji su mnogo obecavali.
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Laza
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Nije prosao niti jedan intervju a da ne pomene,, one druge'' a Radonja ih niti jednom nije pomenuo u negativnom kontekstu, cak insistira na kosarci i kosarkaskim stvarima. Novinari su krivi dosta zbog ovog gde smo ali ponajvise klubovi i drzava. Verujem da se seca jos Kaliniceve odbojke posle slobodnih bacanja Mitrovica. Budi se sav mokar. Secamo se i izjava o ratu i kako je Srbija zapocela. Uprkos svemu tom zelim ti pre svega dobro zdravlje i da radis pomalo sa nekim tamo nasim klincima i učiš ih kosarkaskim stvarima...
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

nije bas prvi put tri puta ste dobili vajld kard za Evrokup
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Колико је овај човек пун мржње, то је баш за жаљење. Па чак је и Човић данас нашао дубоко у себи некумлепу реченицу, фазон куртоазно браво, добро је за српску кошарку, честитам, али овај тип не одустаје од тровања! Њега и његове следбенике хрсни мржња према Звезди, буквално их ништа друго не одржава на површини!
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Nađi mi deo ovog teksta koji je "pun" mržnje?
J

James Bond 007

pre gotovo 2 godine

Misljenje je kao zadnjica, svako ga ima... ti si jedan u moru cije je misljenje bez ikakvog znacaja... Jos jedna kopija u moru vas "simpatizera" Zvezde, koji ste frustrirani i puni mrznje prema instituciji evropske kosarke, evropskom sampionu iz '92 KK PARTIZANU... Uvek cete biti nebitni u kosarci...
R

Real

pre gotovo 2 godine

Koliko je dobar trener bio Dule govori njegova karijera u inostranstvu. Sa Cska dva meseca i otkaz. Sa reprezentacijom uzeo sedmo mesto na EP Sa Stojakovicem u ekipi. A i kad je otisao u Cska njegov naslednik je lagano uzeo titulu prvaka jer su bili pod zaštitom države.
V

Voda komšija

pre gotovo 2 godine

Živ nam bio generale!
p

popula

pre gotovo 2 godine

sledeća stanica železnik. hvala cokiju, ljubim ga
R

Rumena pickica

pre gotovo 2 godine

Samo znam da ce ga Dejo vratiti u Tursku kad tad gde mu je i mesto, dzaba vam drzava i novci moji sinovci !
i

iopovac

pre gotovo 2 godine

zaradili ste sendvič, bravo
G

Gosta

pre gotovo 2 godine

I Cibona je veći klub od fmp2
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Jesi siguran da je prvi put?
R

Rasputin

pre gotovo 2 godine

Prvi put??? Sta je onda bilo ono prosle sezone? Sta je bilo 2019 godine? Ovaj izgleda prezupcio skroz od boravka u transilvaniji 😂
P

PartizanPFK

pre gotovo 2 godine

Da razjasnimo, nepravda o kojoj govori gospodin Duško Vujošević odnosi se na sezonu 2013/14, kada je nakon odustajanja Cibone država PLATILA da u Evroligu ide Crvena Zvezda Telekom, a ne Partizan koji je i na terenu to više zaslužio, titulom. Pa potom i sezone 2014/15 kada je u veštačku tvorevinu iz Železnika upumpano 10 miliona dok su Partizanu ukinuti svi sponzori. Sećamo se već čuvene Kalinićeve pete lične i pliz daj ličnu Joviću.. A potom i nepravde kada je tokom sezone 2019/20 Partizan bio prvak u svim takmičenjima a opet se u Evroligu plasirala Crvena Zvezda koja je redom bila, 16 u EL, 7 u ABA, 2 u KRK.
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Crvena Zvezda telekom,a? Jadni vi,vi nemate pomoć od države,niste se zvali partizan mobtel,nis,cepter... Nemate na dresovima imena državnih firmi EPS,NIS... Stvarno mi vas žao!
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

Čekaj, umesto Cibone one godine da ide Partizan koji je ispao u polufinalu, a ne Zvezda koja je izgubila u finalu? Stvarno imate poremećenu logiku.
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Koliko lazi moze stati u jedan komentar, zadivljujuce.
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Kojom titulom?
G

Grobar 62

pre gotovo 2 godine

U pravu si ovi sto se zovu kako oce su cirkusanti. A najace je bilo ono kad je 5 faul kalinica dosidjen jovicu
@

@Pixi...

pre gotovo 2 godine

Polako čoveče, pusti malo druge:)...Prvo se informiši o svom klubu, ne menjaj istoriju...Zar ti se već pomutila slava čuvenog Nolana Smita?:)...Čega je zvezda bila finalista!??...I dole na post "Hall of Fame" pominješ neke ranije godine, posle kad ih pomene neko drugi, rasplačeš se i pređeš na fudbal:)...Ajde, smiri se, biće sve ok...sutra je novi dan:)
D

Devotion

pre gotovo 2 godine

Istine radi, u finalu ABA lige te sezone, Cibona je pobedila Cedevitu. U tom trenutku, Cedevita je bila isključivo hrvatski klub, sa vrlo moćnim vlasnikom. Umesto zagrebačke Cibone, koja je imala finansijske probleme, nije otišla zagrebačka Cedevita koja tih problema nema...već c.zvezda. Realno...vrlo zanimljivo.
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

@devotion Opet jos jedna laz. Isla su dva kluba iz Aba lige,tako da je isla Cedevita a Cibona je odustala pa je prwma rezultatu savim normalno Zvezda dobila pravo na igranje eurolige umjesto Cibone. Stvarno ne vidim razlog stalnog izmisljanja nekih dogadjaja koji se nisu desili. Zanimljivo da vi navijaci Partizana zaboravljate da je na f4 u Laktase Partizan otisao zahvaljujuci Zvezdi kad u zadnjem kolu nije pustila Buducnost iako joj pobeda nista nije znacila. Na kraju ste nas pokrali u finalu.

IGY

pre gotovo 2 godine

@Borky10 | Kako to pokrali mislim poznato je da je iz vaseg ugla gledanja unazad koliko decenija svako finale koje je Partizan dobio pokradeno, ali mene zanimaju konkretno sta se desilo na jednoj utakmici koja nije bila u Beogradu nego u Laktasima neutralan teren koji nije u nasoj drzavi.
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

ABA 2013...Polufinale Radnički-C.zvezda... "...Radnički stiče sedam poena prednosti (78:71), dva minuta pre kraja. Radnički staje, Ćapini Emening gube lopte, a Rakočević sa penala i sjajni Katić vraćaju Zvezdu na -4, minut i po pre kraja. Radnički ne koristi ni sledeći napad posle tajm-auta Nikolića, Marković promašuje za tri poena, a Lazić sa penala vraća meč u jedan posed razlike. Ćapin gubi novu loptu, a nezaustavljivi Katić donosi izjednačenje. Kragjevčani gube novu loptu, Zvezda kreće u kontru "2 na 1" za preokret, ali Radivojeviću lopta ispada iz ruku, i Radnički dobija napad 15 sekundi pre kraja. Lazić pravi brz faul, Vajt promašuje oba penala, Zvezda dobija loptu, a Birčević pravi faul 9 sekundi pre kraja. Radivojević promašuje prvo, ali pogađa drugo. Kraj utakmice...Radnički-C.zvezda 78;79..."...Ko o čemu...

IGY

pre gotovo 2 godine

Ispadne po ovoj prici da je Radnicki jedini radnicki ostecen zato sto je namerno morao da izgubi od Zvezde to nema veze sa Partizanom ,ali itekako je imalo uticaj da se tada promeni pravilo u sred sezone i umesto da prvi u regularnom delu Igokea i pobednik Partizan idu u Evroligu ,da samo finalisti idu u Evroligu eto jos jedan dokaz ko je krao.
G

G

pre gotovo 2 godine

@piksiizkornera i Cz je izgubila u polufinalu i to upravo od Cibone. Finale je bilo Cibona Cedevita i pobedila Cibona. Zasto komentarises i tvrdis nesto sto ne znas? Bitno je da lazete i mazete vec godinama, 1000 puta ponmovljena laz postaje istina samo u slucaju da nema ko da razuveri tu laz, A IMA NAS MNOGO i vecno ce vas pratiti sramota zamrzavanja kluba, oprostaj dugova od 16m+e, kosevi, grb, ime. To ce vas pratiti dok ste zivi. Raspitaj se malo zasto je derbi samo u fudbalu i odbojci ostao. Kada to kazem mislim na pogasene klubove Cz u vaterpolu vise puta, rukometu, hokeju, kosarci... Nije sramota ici u drugu ili trecu ligu, sramota je da se uradi to sto ste vi radili.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Zvezda u svojoj poslednjoj sezoni ima vise pobeda nego partizan za svoje cetiri poslednje
B

Bum 92

pre gotovo 2 godine

Da se razumemo, nemam nista protiv ko god da igra EL.... Ali o kakvoj nepravdi je rec veliki gospodine.....? O tome da 10 godina nije partizan nista osvojio, o kojoj nepravdi pricas... Tad kad si igrao EL nije bila u ovom formatu, o cemu pricas ti.... Pa to isto kao kad bi Terzic reko, Zvezda treba da igra LS svake godine,velika nepravda sto ne igra..... Baljezgas, bolest nikog ne krasi ali tebi je popila mozak,nema tu nepravde, moras da budes najbolji da bi igrao, upropastili ste klub, sve vlasti vas odrzavaju i kljukaju parama i opet nista,dobijes na poklon na ustrb Rusa kojima je ucinjena NEPRAVDA(umesto da te bude sram da si na taj nacin uso u EL, ti jos likujes) . Sta da kaze Kaiserslautern, sta da kaze, sta da kaze Jugoplastika, sta da kazu stotine klubova..... Spiskao si drzavne pare i pricas o nepravdi.... Sram te bilo
4

446

pre gotovo 2 godine

kratko pamcenje vas zvezdasa..igrali ste evroligu a nista osvojili niste godinama pre toga...znaci niste osvojili nit aba nit domaci kls a usli ste
V

Vujošević Dule

pre gotovo 2 godine

Šta da kaže Cibona umesto koje ste vi otišli u EL?
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Cibona je sama odustala nije joj niko nista oteo. Zvezda je isla jer je prva zavrsila ligaski dio prvenstva. Prestanite vise da lazete i izmisljate!
4

446

pre gotovo 2 godine

borky????????igokea prva kroz ceo ligaski deo,osvaja jadransku ligu a partizan kls te godine,znaci nicim zasluzeno ,bahato i volsebno crvena zvezda ulazi umesto nje...
B

Bum 92

pre gotovo 2 godine

Pitanje za sve partizane sto su se javili, da li pricamo o Zvezdi ili doticni prica o vama, pa komentarisete tako, da li pricamo o osvajanju trofeja ili pricamo o pozivnici.....
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

@466 Mesas sezone! De se malo bolje informisi pa da udjemo u diskusiju.
4

446

pre gotovo 2 godine

borky?sezona je kad ste umesto igokee usli u evroligu..tacno,druga je bila sezona kad ste umesto cibone,tako da...dva puta nudjoste NAKO bez ijedne titule il trofeja,2,5 miliona evra Ciboni ste dali,po recima ljudi iz Cibone...sta je to za vas dok je usne
O

Orao

pre gotovo 2 godine

O nepravfi o kojoj je pricao pre nego sto se desila. Da ce madjionicar da oprosti dug, i da cemo gledati ugasen klub u EL.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

O kakvom terenu pricamo? O istom onom sa kog ste pobegli?
R

Real

pre gotovo 2 godine

Kakva nepravda. 20 godina vas je vlast čuvala kao malo vode na dlanu. Prvo Sps jer vam je Dačić bio predsednik kluba a Mirka Marjanović predsednik FK. Uzimali ste najbolje Zvezdine igrace od Tomaševića i Vidačića preko Vujanića do Luke Bogdanovica i Djure Ostojića i tako sakupili 20 titulu. I ti sad pričaš o poštenju

Isg

pre gotovo 2 godine

Dobro bar da se nabroji konkretni igraci kad je igrao taj Vidacic ja prvi put cujem mora da je imao strasnu karijeru ako je on bio najbolji i Djuro Ostojic koji cak nije ni igrao u Zvezdi.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ljuba Vidačić je bio plej u šampionskoj generaciji sa Ilicem Obradovicem Tomaševićem Lisicom itd. A Djuro Ostojić koji je kasnije bio vas kapiten a igrao za reprezentaciju je potpisao za Zvezdu odradio pripreme i prijateljske utakmice i desetak dana pred početak sezone prešao u Partizan bez obeštećenja kao i ovi ostali
M

Mwrc

pre gotovo 2 godine

Ma da,Vujanića koga ste oterali posle povrede,zaboravljas i Robertsa posle 2 povrede koji vam je bio trosak.Djuro Ostojić je posebna priča,igrač kakav se više nije rodio...
R

Real

pre gotovo 2 godine

Vujanić je bio najbolji igrac te sezone u celoj ligi i ne postoji povreda zbog koje bi se Zvezda dobrovoljno odrekla od njega. A lepo je što si me podsetio i za Robertsa. Da nije mozda i Tomašević bio povređen?

IS

pre gotovo 2 godine

Potez karijere po jednoj izjavi Vujanica je prelazak u Partizan zbog krize u Zvezdi ali i organizacije sto je potvrdila i jedna legenda Zvezde.
F

Franjo Glazer

pre gotovo 2 godine

Prvi put? Staračka demencija. Nešto se ne sećam propozicija po kojima sedmoplasirani tim neke lige igra bilo koji kup, makar i eminentni superkup Ade Gegaja. Da se ovo nije zbilo pre samo godinu dana, pa da neko pomisli da svi patimo od kolektivne amnezije.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Svi dugovi koje sada ima Partizan potiču iz vremena Vujoševića. Sem tadašnjeg žutog projekta nigde ništa postigao nije a CSK je posebna priča.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

I onda se pitaju zašto se grade bolnice pa zamislite koliko je danas covketovih pulena završilo na infuziji
D

DelijaNS

pre gotovo 2 godine

Jako smo tužni, izgubili smo u kupu Radivoja Koraća, izbubili u finalu aba lige i nismo među prvih trideset klubova evrope! Strah u nama izmakao kontroli!
U

Uno

pre gotovo 2 godine

Kako prvi put?Prošle godine kao sedmi u ABA ligi odoše u EK,16/17 igrali LŠ pa naredne godine dobili poziv za EK...Opet pokušavate da nešto kažete milion puta nadajući se da će to postati istina...
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Nije kriv Dule vec oni koji mu daju medijski prostor da na tlu Srbije dodatno polarizuje stanovnistvo ovako malicioznim i pretencioznim izjavama.
S

Sony

pre gotovo 2 godine

A za porez duguju 7,5 miliona eura... Ej, 7,5 miliona!
H

Hall of Fame

pre gotovo 2 godine

1998 Partizan igra na Final Four-u. Obezbeđuje dva mesta za tadašnju Jugoslaviju u Evroligi. Sezona 1998/99 prekinuto prvenstvo zbog bombardovanja. Nije se igrao play-off. KSS u Evroligu šalje Budućnost (prvoplasirana) i C.zvezdu kao drugoplasiranu (Partizan osvojio kup). Sezona 1999/20 C.zvezda ostvaruje najlošiji rezultat u istoriji EL. Ukupan skor 3-23 i gubi mesto za drugog predstavnika Jugoslavije. ABA liga 2012/13. Prohodnost u EL imaju prvoplasirani na kraju ligaškog dela i osvajač (tadašnje pravilo, baš zbog ove sezone već sledeće izmenjeno). Igokea završava na prvom mestu (plasman u EL) i organizuje Final four. ABA osvaja Parizan. Kao drugi klub, u EL odlazi C.zvezda jer Igokea ne ispunjava uslove. ABA liga 2013/14. Prohodnost u EL imaju finalisti. Final four u Beogradu. Osvaja Cibona, drugi finalista Cedevita. U Evroligu odlazi C.zvezda!? Sezona 2019/20 prekinuta zbog covid-19. Prohodnost u EL ima samo šampion. U trenutku prekida, kolo pre kraja, u ABA ligi 1.Partizan, 2.Budućnost, 3.C.zvezda. U EL odlazi C.zvezda (odluka EL)
a

aloooo

pre gotovo 2 godine

druze na kojim si ti drogama zvezda 2000 nije zvezda ni igrala El..
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

"U trenutku prekida, kolo pre kraja, u ABA ligi 1.Partizan, 2.Budućnost, 3.C.zvezda. U EL odlazi C.zvezda (odluka EL)" Kakvo baronisanje?! Odluka EL je da se sezona 2019/20 PONIŠTI i PONOVI i to nema nikakve veze sa Zvezdom.
@

@aloooo

pre gotovo 2 godine

Pripazi na rečnik. Zar je teško ukucati na Google..."Euroleague 1999/20"
С

Стоп гробарским лажима

pre gotovo 2 godine

Када је Цибона банкротирала, Звезда је добила место јер је била прва у регуларном делу. Игокеа није имала услове, а и пропозиције су те године биле крајње нејасне, свакако Звезда је била финалиста и ако Игокеа није испуњавала услове, њој је припало. 2020 је ЕЛ поништила сезону и поновила наредну са истим екипама, јер ни ЕЛ није завршена, ни национална првенства. Тако да је Звезда сваки пут заправо заслужила резултатски, за разлику од Партизана сада.
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

I još jedna stvar, u svojoj "detaljnoj" analizi "zaboravio" si da napišeš rezultate Partizana u prvih 6 sezona u Evroligi. 2001-02 6-8 2002-03 4-10 2003-04 6-8 2004-05 2-12 2005-06 2-12 2006-07 8-12 ukupno 28-62. Prava institucija
ˇ

ˇ@Pixi...

pre gotovo 2 godine

Kad već analiziraš...dodaj 1xEL, 2xpolufinale KEŠ, 4x Final Four, 3xEvropski Korać kup...budi detaljan:)
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

ˇ@Pixi... | 16.06.2022 U 21:46 Kad već analiziraš...dodaj 1xEL, 2xpolufinale KEŠ, 4x Final Four, 3xEvropski Korać kup...budi detaljan:) A u posledmkoh 10 godina? Po tvoj tvojoj teoriji Zvezda u fudbali treba da igra Ligu šampiona jer je jednom pobedila, jednom bila finalista Kupa UEFA, jednom polufimalista KEŠ-a i jednom polufinalista KPK. To je sve istorija. U poslednjih U poslednjih 10 sezona osvojili ste 1 ABA ligu, 1 ABA super kup, 2 prvenstva Srbije, 3 Kupa Radivoja Koraća. A Zvezda 6 ABA liga, 1 ABA super kup, 6 prvenstva Srbije, za sad, 6 Kupova Radivoja Koraća

Mags

pre gotovo 2 godine

I lepo kad se sve sabere Zvezda je uvek zasluzila sve a Partizan nista nikad je Cibona odustala a Zvezda ostala bez svih trofeja kao Partizan sada ona je isla u Evroligu a ne Partizan kad je Partizan bio trenutno prvi obrisala se sezona kao da je nije bilo.Sta bi bilo da je korona dosla 2014. ili 2015. kad se Covic zaleteo jel bi se sve tako obrisalo da li bi bila izgurana neka vajld karta.I jos nesto bas se od te 2015. godine igrao plej off jadranske lige tad je uveden zato sto bi na jednu utakmicu Zvezda mogla da pukne kao tikva, sto joj se desavalo 2 godine zaredom pre toga pa se menjale propozicije takmicenja.
R

Rešili sistem

pre gotovo 2 godine

Biće i van terena prvoligaš i aba ligaš, pošto su po pravilima trećeligaši
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Sve tacno od reci do reci... VOLIM PARTIZAN
K

Kimi alcatraz

pre gotovo 2 godine

Naravno da je zasluzio pozivnicu jer ipak smo mi Partizan a neka tamo vjestacka tvorevina
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Po cemu ste zasluzili? To sto ste bili nesto nekada? Zvezda u fudbalu znaci treba da bude svake godine u Ligi sampiona. Ma daj... Sto se pre probudite mozda nesto i osvojite. Ajde prvo skupite novac za porez pa onda da platite polupraznu Arenu u kojoj ste igrali Aba ligu, onda dugovanja Trinkijeriju, onda dugovanja igracima za ovu godinu ili nemojte nista od toga, nego kupite jos jaci tim od ove godine da porazite ZVEZDU i onda lepo katanac. Sportski pozdrav!!!!!!!
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

E sad naci pravog pleja jer ga nismo imali cijele sezone madar zamjena avram na svoju prirodnu poziciju beka tu su zek panter smailagic koprivica tristan uz par dobrih pojacanja bicemo top
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Jeste jeste, Kluž isto zaslužuje ako se pita ovaj naucnik😂
H

Haha

pre gotovo 2 godine

I jeste naučnik, ugasio zvezdu
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

A dva puta Eurokup pozivnica? To izgleda su zaslužili bili na terenu. Kakva demagogija...hahahahahaha..Sampion.
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Grobari prolupali pa ne znaju šta pričaju. Kaže Ostoja da su on i saradnici vredno radili da bi ostvarili cilj. Šta su radili? Na čemu su radili? Jesu radili na tome da se zarati u Ukrajini i da se izbace ruski klubovi da bi ostvarili cilj? Ako su radili na terenu onda taj cilj na tom mestu nisu ostvarili!
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Demagogija, to mi je poznato , Čovke ti li si
B

Balijašević

pre gotovo 2 godine

Šta bi srpska košarka bez ovog Bošnjaka i njegovih komentara
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Pitaj Kradonju milogorca.
d

disko partizani

pre gotovo 2 godine

dva puta Evrokup vajld kard
S

Srbija72828

pre gotovo 2 godine

Ne znam po cemu je partizan toliko zasluzio evroligu I po nekim pricama zasto je toliko veliki klub, vvo nekih zanimljivih podataka: Zvezda je do od 1945. do 2009. imala vise drzavnih titula od partizana, i od ove godine ce opet, odnos prvenstvenih titula u Jugoslaviji je 12-4 za Zvezdu, jasno je kada je partizan osvojio te silne titule, sto se tice uspeha u evroligi, i Jugoslaviji partizan nije najbolji, Jugoolastika ima 3 titule plus jedno finale,Cibona 2 titule dok je KK Bosna takodje osvojila evroligu tako da taj partizanov uspeh nije nesto specijalno jedinstven, takodje jedna zanimljiva cinjenica Zvezda je prvi jugoslovenski klub koji je osvojio evropski trofej, vidio sam cesto komentare tokom prethodnih godina kako je partizan veci klub od virtusa kako je virtus plastika taj Virtus je 2 puta bio sampion evrope i igrao jos 3 finala, a sad cu da navedem klubove Koji su osvajali evroligu a ne igraju istu: Varese (5 titula), Dinamo Tbilisi (1), Rigas(3), Split (3), Cibona (2), Cantu(2), Bosna (1), Limoz (1), Huventud (1), to sto ste osvojili jednom ne znaci da morate da igrate El, Po evropskim uspesima Tek ste 3-4. u Jugoslaviji, po domacim isto tako, niste najveci klub u Evropi, ulozili ste ogromne pare : 0 trofeja, Top 16 evrokupa, necefe da nastupate u domacem prvenstvu a ogromne pare vam je drzava dala
J

James Bond 007

pre gotovo 2 godine

Nekoliko korekcija na ovaj tvoj tzv. komentar... 1) Kazes odnos titula u staroj Jugi 12:4 za tvoju Zvezdu, i "kako se zna" kako smo mi osvojili potom sve te silne titule? Zaboravio si da je 10 od tih 12 titula tvoje miljenice osvojeno pod nebeskim svodom Kalemegdana 50 i 60 godina proslog veka kada se kosarka pikala na SLJACI I KRPENJACOM!!! Dakle, znamo i mi vrlo dobro kakvu VREDNOST su imale sve te titule... 2) Partizan mozda nije najbolji klub bivse Juge ali je Partizan svakako bolji klub od vas,Partizan, 1 Evroliga, Zvezda 0... 3) Partizan se pise velikim slovima dakle PARTIZAN i to u STAJACEM POLOZAJU iz znaka postovanja prema bivsem EVROPSKOM PRVAKU! Malim slovima iskazujes sve svoje frustracije i komplekse NIZE VREDNOSTI za vek vekova... Sedi dole, jedan!
G

Gost900

pre gotovo 2 godine

Brate jel vidis da su obicni kompleksasi koji se povlace kad su slabiji..Umislili su da su najbolji na ovim prostorima pa i sire..Ove godine sigurno igraju f4 ako ne i finale. Kad im dodje ritam od 3 utakmice nedeljno videce kako je to..Senilni matorac ce traziti budzet jos veci ali ni to mu ne vredi jer je on covek za penziju..Na svoje ime je dosao do 3 utakmice zna se zbog cega ali ni to mu nije pomoglo,dobili smo ih 5x bez centra..Samo neka se zanose kao letos ali ko visoko leti nisko pada..Tako ce opet poljubiti patos,samo lagano
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Srbija78678@Ta Zvezda o kojoj govoriš ne postoji, ugašena je 2011.To je i sam magistar za KiM Čović izjavio. Ne može se ugasiti klub, osnovati novi, i prisvajati titule ugašenog kluba. Promeniti ime, pib, adresu, prodate grb, kradete pehare, obrisali dugove od 20m evra, itd. Tri puta ste igrali nezasluženo Evroligu, i vi pričate o nečemu.
M

Mwrc

pre gotovo 2 godine

Sta pricas?Pa osvojili ste 20 titula za redom na šljaci kad jos ni trojka nije postojala a za Partizan igrao moj pradeda na odsluzenju vojnog roka...
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Koliko ti ovi tvoji veruju pokazali su izbori! Ni cenzus nisi prosao! Glasali ljudi za dobrog Duha Kaspera, koji im dade onolike milione, i to pored onolikih dugovanja! To se ne racuna kao dobijanje neceg nezasluzenog van terena? Naravno da ne, po tvojoj nenormalnoj logici kojom si se uvek vodio! P. S. Jes' dobio ti pare od tvog kluba, u kom se igra iz ljubavi? 😁
K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

KLUB SA 50.MIL BUDZETOM I 4.MIL PUNTEROM KOJI IZGUBI SVE 3 TITULE OVE SEZONE,TAKVOM KLUBU DRZAVA ZA PARE KUPI EL CCC...PA TO NEMA NIGDE,SRAMOTA!
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Zaboravi ti da tzv Zvezda privatni klub i da joj oprošteno 18 milki eura i da najveći navijač zvezde daje narodne pare i sve promašaje od igrača isplatio. ..

Avangardista

pre gotovo 2 godine

Pazi ovih bez kluba al su se u**ali od istinske velicine a to KK Partizan svakako jeste. A sta tek reci za traume koje im je Dule napravio svih onih godina; jedinstven slucaj u svijetu sporta da se klub za koji navijas ugasi a onda se desi neko tipa 'covketa legende', uzme ime tog kluba i da ga svom privatnom klubu i ti onda povjerujes da je to onaj mrtvi ugaseni klub. Nego, dosta o rent-a-fanovima; Ostoja, Zoki, znate sta vam je sad ciniti!
G

Gost33

pre gotovo 2 godine

Dečko, mala ispravka, Igokea je dobila pozivnicu za Euroligu, a da pa vi ste isti klub.
R

Realni delija

pre gotovo 2 godine

Videli smo ove godine ko se koga plasi. Imate visoko misljenje o sebi kao klubu, ali mi vas postavimo tamo gde treba. Ovo nam je samo dodatna motivacija!!!!!
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Dokle vise sve same limenke u komentarima ?! Dokleee ?!!! Dajte ljudi, pustite da pratimo svoj klub. Imate vas pa tamo komentarisite. Boze sacuvaj
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nije nepravda da ne dobijes nesto sto nisi zasluzio na terenu.
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Da ti reče Duplo.
K

Kvkv

pre gotovo 2 godine

A gde ti debeli pobeze, cim si osetio tvrdo odma si brzi od tigra 😂😂😂
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Kako bre prvi put van terena ??! A šta ćemo sa Eurocup-om u prethodnih 4-5 godina sve na mufte nekoliko puta 5-ti pa 6-ti i prošle godine 7-mi i svaki put igrali taj kako vole da kažu "Cipiripi kup", nekoliko puta pre Mornara i Igokee. Ako je neko van terena ostvarivao učešća u Evropi to je partizan kada se sabere samo poslednjih godina i ovo sad ne manje od 6-7 puta. Kratka li si pameti ...

Kas

pre gotovo 2 godine

Ma kakvi 7 puta dodajte jos da bude 10 a opet nece biti vise nego sto je Zvezda dobila.
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Koja bre nepravda? Jedini razlozi zbog kojih Partizan nije dobio licencu bili su falsifikovanje kategorizacije hotela u kom su odsedale sudije i netransparentno finasijsko poslovanje. Znači, nije bilo nepravde ni zavere već izigravanja pravila koje je postavio organizator takmičenja.
0

011.011

pre gotovo 2 godine

Nije nepravda vec placeno 3 miliona evra da se EL igra.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Samo mi nije jasno kako to da treceligas igra EL??? Ili smo zvanicno dobili potvrdu ko je zapravo privilegovan u ovoj drzavi?
K

Krastaman

pre gotovo 2 godine

Uporedite samo ponašanje Radonjića i Obradovića sa ponašanjem ovog "čoveka". Mnogo si leteo Dulo zato si tako nisko pao!
B

Brine

pre gotovo 2 godine

Vujoševiću a cibona i split jesu li oni zaslužili poziv imaj više titula kš od kkp
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Kakve vi veze imate sa njima?! To mogu njihovi navijaci da nam pricaju,a ne vi koji niste nikada bili prvaci Evrope! Niti cete biti.
D

Država

pre gotovo 2 godine

Ne može pomoći država, treba svaki klub da učini nešto da pomogne,kao sastanci sa navijačima,mreže oko terena. Nesto se mora pod hitno učiniti.Sta može država, nista.
E

Ex

pre gotovo 2 godine

Ahaha al im Čoki spusti na fokus. Sutra igraju dva najbolja kluba u Srbiji finale. Axaxa. U pravu čovek kao i uvek.
@

@ex

pre gotovo 2 godine

Za koga Coki navija u finalu? Srce mu je podeljeno.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Svejedno mu je, gledace covek opusteno sampione
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Bukvalno svake godine dobiju više miliona koje ne zarade na terenu.
B

Bobos

pre gotovo 2 godine

Dule generale!!!
E

Exe

pre gotovo 2 godine

"Crno-beli su prvi put dobili nešto što nisu „zaradili“ na terenu, za razliku od nekih drugih, kod kojih je to bio češći slučaj. Tkz prvi slucaj , pravilo je bilo ko udje u Finale igrace Evroligu, Zvezda usla u Finale . Drugi put, Zvezda bila prva u aba ligi izgubila ali Cibona nije imala para da igra. Znaci dule kao i svi grobari spinuju
G

Gost1204

pre gotovo 2 godine

Jel ga nije imalo sramota! Kad su on i Danilovic otimali sve sto valja po Srbiji od igraca, otimali iz Zvezde,to nikom nista, sto su dobijali novac od tadasnjih najvisih struktura,i ko zna jos sta.Tad ste trebali da dobijete A licencu sram vas bilo, a koliko su opterećeni odmah prozivaju Zvezdu, al sta reci osim da im nije lako
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Tisi otišao iz partizana kada ste pokupili novce od države. Na kraju sledeće sezone sledi vam totalni katanac.
L

LeoLajke

pre gotovo 2 godine

A šta beše prošle godine?Nešto sam zaboravio?
G

Gostionko

pre gotovo 2 godine

Ma kupite trofej bre.Kakve pozivnice,kakvi bakraci.Uskoro ce trofej na Ebay pa da klubovi licitiraju.S.rem vam se u ovakav sport gde takmicenje nema draz.
S

Skeptik

pre gotovo 2 godine

Kao da ste osvojili evroligu... Razumljivo, niste je igrali 10 godina, a dane izbacise ruse, jos toliko bi proslo...
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Vi ste je igrali a ko da nijeste. 🤣
R

RSP

pre gotovo 2 godine

I da nije Cibona "odustala" vi do danas ne bi videli EL !
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Прво да ви лепо платите 5.5 милиона евра за порез држави, да неби морао Златибор да игра ЕЛ уместо вас, због вашег стечаја.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Ko je vama platio(oprostio) 16 miliona evra duga!?
Z

Zeleznik 1,2,3,4

pre gotovo 2 godine

Mozda cemo mi ko nekadasnja Zvezda da prodamo klub,grb i ime da izbegnemo porez...
m

merllin_pfc

pre gotovo 2 godine

Oba kluba ti igraju finale a ti o Partizanu Bolje bi ti bilo da procitas saopstenje svojih navijaca i da odes na utakmicu. Jbg besplatno je 🤷‍♂️
N

Nolan

pre gotovo 2 godine

merllin_pfc MA čuti samo kad nisam pobegao kao sisica iz takmičenja. To vas boli najviše, trpanje robija a mislili ste osvojiće sve. Pa hoće tuki
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Ovaj vec zaboravio da su prosle sezone bili sedmi... Lazete sebe, ne nas...
E

Ex

pre gotovo 2 godine

Ahaha al im Čoki spusti na fokus. Sutra igraju dva najbolja kluba u Srbiji finale. Axaxa. U pravu čovek kao i uvek.
K

Koliko laze

pre gotovo 2 godine

Koji spiner. Zvezda je bila usla u finale umesto Igokeje i to je bilo pravilo za ulazak u EL. to sto je evroliga promenila pravila nije do nas. Cibona je osvojila trofej ali je zvezda bila prva na tabeli .
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Platio je to neko,i to debelo!!!
i

ijaoooooooooooo

pre gotovo 2 godine

7 mesto prosle sezone, igrali evrokup ahahhahahahahah