Durent (©AFP)
Durent (©AFP)

Durant ide na OI: Želim da pokažemo koliko smo moćni, da svi ubacujemo po 50 poena

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.24. | 10:15

Amerikanac hoće četvrto olimpijsko zlato

Posle Lebrona Džejmsa još jedan veliki NBA as je potvrdio da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu – Kevin Durant.

Čovek koji ima tri olimpijska zlata sa reprezentacijom SAD, od Londona 2012, preko Rija 2016. do poslednjih igara u Tokiju, želi da se okiti još jednim najsjajnijim odličjem.

Izabrane vesti

Želim da osvojim četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to“, poručio je Durant u intervjuu za „Bličer riport“.

On je poručio da mu je želja da tim SAD pokaže koliko je moćan u odnosu na ostale. Očigledno je Amere baš zaboleo slom na dva poslednja Svetska prvenstva...

„Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo dominantni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena. Da pokažemo svima“.

As Finiksa kaže da jedva čeka da se druži u kampu sa ostalim zvezdama.

„Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri sa tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih. Koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem. Lebron Džejms će biti tu, možda i Lenard, Irving, Kari, Džordž, neki novi momci kao Edvards, Tejtum...“, poručio je Durant.

Američki tim se polako sklapa, ali jasno je da će biti pakleno jak, ponovo će to biti pravi Drim tim.


tagovi

Kevin DurantNBA ligadrim timPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara