"Dušan Mlađan"
"Dušan Mlađan"

Dušan Mlađan: Potonuće Panionios u punom Jezeru, ovakve navijače nema niko u Evropi

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.13. | 13:52

"Fantastiučna publika u Jezeru će nam omogućiti prednost u startu", uveren je švajcarski reprezentativac iz Radničkog

Dušan MlađanIzabranici Mute Nikolića nemaju vremena da oplakuju peti poraz u Aba ligi od Cedevite. Već su ušli u pripremu za opasnog protivnika koji u sredu stiže u Jezero - grčki Panionios. Ovaj duel od izuzetnog je značaja za Radnički jer je pitanje pobednika istovremeno i pitanje daljeg plasmana u Evrokupu.
"Grci su izuzetno jaka i ozbiljna ekipa, ali verujem da možemo da ih dobijemo. Borićemo se maksimalno jer je ovo utakmica za četiri boda", optimističan je švajcarski reprezentativac Dušan Mlađan koji za protivnike ima samo reči hvale.
"Na debiju Evrokupa u Atini protiv ove ekipe smo izgubili zbog naših grešaka, iako su oni mnogo iskusniji tim od nas. Imaju nekoliko odličnih Amerikanaca, tu je i naš Duvnjak, a i domaći igrači su im za svaki respekt. Panionios je treći tim i Grčkoj, prošle sezone su dobili Olimpijakos. Uz dužno poštovanje za takvog protivnika, mislim da će nam fantastična publika u Jezeru omogućiti prednost u startu", rekao je Mlađan koji je iskreno oduševljen atmosferom koju Šumadinci prave, pa za domaće navijače kaže da "takve nije video nigde do sada u Evropi".

Treneru Miroslavu Nikoliću na raspolaganju su svi igrači, iako dosta umorni, sem Birčevića, koji je nedavno ušao u trenažni proces, i uskoro se očekuje njegovo proigravanje na terenu.

Izabrane vesti

Utakmica 6. kola Evrokupa između Radničkog i Panioniosa je zakazana za sredu od 18 časova u hali Jezero. Podsećamo, u prvom susretu u Atini naš predstavnik u ovom takmičenju izgubio je rezultatom 77:72 u korist Grka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dušan MlađanEvrokupPanioniosRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara