Komentari na vest

Dušan Ristić nastavlja karijeru u Fuenlabradi

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Steta,za Kuzmica je Olajdzuvon licno. Srecom,Radonja izvlaci 300% iz Kuzmica,tako da ce verovatno biti ok,a ostaje skoro sigurno,obzirom da ima ugovor i za sledecu sezonu. Ristic je sjajan u napadu i odlican na skoku,ocajan je u odbrani,ali ne postoji igrac koji nije naucio da igra odbranu kod DR-a. Da skratim pricu,jer se moze do sutra moze polemisati oko sastava za sledecu sezonu,vazno je jedino da Covke ponudi sto pre petogodisnji,blanko ugovor za naseg maestra Radonju,pa da se uziva u gledanju Zvezde u basketu narednih godina.Trenutno to sto Radonja ima ugovor samo za sledecu sezonu je sramota. Covke,reaguj!!!
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

300% посто од распалог Кузмиќа, који неможе поштено ни да потрчи! Што је теби сине? Ако се још надамо Кузмиќу, да вратимо трофеј АБА назад. Па ми смо пре 3 године били на прагу 5 годишње лиценце, од тада лошом селекцијом и лошим одлукама, нисмо ну у разматрању, ти би опет са Кузмиќем у ЕЛ.
d

drago10

pre gotovo 3 godine

još jedan igrač kojeg je neki američki univerzitet naučio kako da igra košarku, pa sad ni u zvezdi ne može da igra... košarka se uči u evropi, u americi su fizikalije, a ne košarkaško znanje
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

To sa blankom sanjaj, cin krene po zlu u EL dovidjenja prijatno opet:)