Komentari na vest

Dušan Ristić posle meča u Gruziji potpisao za španskog drugoligaša

K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Душан је апсолутно добро користио добијене минуте у клубу из Тенерифа. Но платио је цех ограничењу броја нешпанских играча, осам. Из разлога што Тенерифе на тој позицији има Шермадинија и Диопа који је доста лошије рјешење од Душана али се води као "шпански" играч и само због те чињенице је добио предност. Ристић има те своје мане, латералне кретње које га спутавају у дефанзиви, има проблеме у одбрани пик енд рола, но има чврстину у рекету, стамен је, отворену тројку ће погодити, неће остварити неку маестралну партију но сваки тренер зна шта тачно може од њега очекивати, може бити користан у ротацији, што је потврдио и код Пешића. За њега је добро да игра, друга шпанска лига је добра лига, ако изузмемо евролигаше, ниво АБА лиге, ништа лошија. Српском репрезентативцу пуно среће у наставку сезоне и каријере.
R

Realnost

pre 2 meseca

Realno za jace klubove nije. Com u Tenerifama nema mesta,sta reci vise. Previse je mek za centra ,a pogotovo gabarita sto ima.Cak mu sut sa trojke jaci adut.
h

hulkdelija

pre 2 meseca

Decko ne bi video profi kosarku da nije bilo caleta sa mnogo para koji ga je gurao i da nema tu visinu. Secam ga se iz KK Stara kao klinca, gde je bilo mnogo boljih igraca od njega ali je ipak on presao u FMP.
М

Миркан

pre 2 meseca

Хахаха, шта све нећу прочитати овде у комент секцији. Ћале му је мајстор занатлија, из просечне радничке фамилије потиче. У кући где је одрастао живео је још и са бабом, дедом, стрицом и његовом фамилијом. Ко год је из Лединаца их познаје, изузетно поштени људи, и он је лепо васпитан дечко
P

Puljaj

pre 2 meseca

Očigledno ti je Ristić skinuo ribu, pa si kivan na njega.
V

Valdano

pre 2 meseca

Dusan Ristic je najveci talenat iz Zvezdine zlatne generacije Guduric,Dobric,Rebic,Tejic,Djukanovic,Kaplanovic,...koja nije valorizovana na pravi nacin.Inace i sam Kari Pesic je tada za njega rekao da je ekstra talenat,gotovo sev posjeduje za modernog centra.Ja ga zelim natrag u Zvezdu,uz dobar rad da postane konacno petica broj jedan(ima i odlican sut za tri).Plavsic iz Mege je takodje centar koji zavredjuje paznju.On i Djurisic u paketu treba da predju u Zvezdu!
P

Parapsihopatologija

pre 2 meseca

I ovaj čovek je išao na Svetsko prvenstvo u Manili pre Luke Mitrovića. Šta drugo reći nego sramota!
?

?!

pre 2 meseca

Luka Mitrović se povukao iz reprezentacije.

Mali peca

pre 2 meseca

Luka nije isao na svecko zbog privatnih obaveza , dobio dete pred kraj sezone
t

tuneki

pre 2 meseca

sad ce valjda selektor videti Plavsica, mozda i Miljenovica
I

Immobile

pre 2 meseca

Čovek potpisao za Burgose zato što imaju ogromnu ambiciju i gotovo će sigurno ući. U Tenerifama ga je Vidoreta otpisao, iako nije bio loš. Sve u svemu tanak igrač, pogotovo u igri na postu u oba pravca. On zida sa ravnim nogama, što je frapantno s obzirom da je izašao sa jedne Arizone. U preuzimanjima ništa ne može da odbrani, ultra spor i njegova jedina prednost je što može da šutne. Inače sve ostalo je smešno. Ovo je premija za njega, generalno da igra u Šoaniji u kontinuitetu već par godina.
P

Puljaj

pre 2 meseca

Ima istine u tvom komentaru, ali i dosta rupa. Momak je odličan, samo mu treba pravi trener koji će mu pronaći ulogu. Kad pominješ preuzimanje i sporost, takvih je sada 90% centara. Nisu svi Hajns, Lesor, Bolomboj, Mozli, Lazme. Na kraju krajeva, već godinama najdominantniji centar evrolige Tavares ne može da preuzme nikoga. Reci ako grešim.
I

Immobile

pre 2 meseca

@Puljaj Pošto kažeš ima lepo kažeš kojih. Čovek je 1995. godište. Koji prostor za napredovanje, imao je prošlu godinu gde je eksplodirao i tako prešao u Galatasaraj i sada ide u pad. Ti si naveo danas je veliki broj takvih centara i onda si naveo 5 nisu svi kao tih 5. Evo sada ćemo navesti, pošto ima rupa u komentaru mom: -Vincent Poirier -Jan Vesely -Willy Hernangomez -Mathias Lessorth -Alexander Balcerowski -Jonathan Motley -Bryant Dunston -Jordan Mickey -Maik Kotsar -Mathew Costello -Donatas Motiejunas -Nathan Reuvers -Brandon Davies -Josh Nebo -Jasiel Riveiro -Bruno Caboclo -Joel Bolomboy -Serge Ibaka -Devin Booker -Kevarius Hayes -Daniel Oturu -Nicolo Melli -Kyle Hines -Johanes Thiemann -Yannick Wetzel -Joffrey Lauvergne Šta reći na ono što si ti gore baljezgao, a da se ne bavim Evrokupom ili Fiba Ligom Šampiona gde bih ti naveo još gomilu ovakvih poput Kabenglea, Tilmanna, Vernona Careya, Austina Wiley, Ethan Happa, Gabriela Olasenia, Angela Delgada... Stavio si Ristića u poređenje sa Tavaresom koji je bezmalo 230 sa rasponom ruku od preko 250, tu je i Mustafa Fol, Jorgos Papajanis, Kuamađe, Donta Hol a oni su svi veći od Ristića od 15cm pa naviše i fizički su dominantniji bezbroj puta, imaju igru leđima u oba pravca za razliku od Ristića, trpe kontakt. Smešno je porediti i pričati o Ristiću i ozbiljnim centrima, između ostalog videli smo status njego u reprezentaciji sada na prvenstvu gde se pre odlučuje da se igra bez centra nego sa Ristićem. Pričaš o sporim centrima, da ima ih ali je košarke nikada brža i niko se ne prilagođava njima, nego su oni ti koji trče i prilagođavaju se. Jedina ekipa koja igra sporije i uslovno rečeno temeljnije u Evroligi odnosno za unutrašnje igrače je Olimpijakos, ali oni bukvalno ljudi imaju zid u reketu i na to su sada dodali Mozesa Rajta pokretnu i modernu peticu. Ristić nije ni blizu ovoj trojici, ni blizu da bi se neko njemu prilagođavao koji na postu igra sa ravnim nogama, to je endemska vrsta, neviđena retkost.
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Bobi Marjanovic koji ne igra puno i skoro nikako u NBA ligi bi nam legao...Ne igra odbranu ali zato ima 20-ak poena u rukama i 15 skokova sto u napadu stou odbrani...I takav Bobi je uz Jokica i Milutinova jedini pravi centar.. Centar koji ima fsntastican procenat i sa linije slobodnih bacanja i iz igre. Napadac kojeg nije moguce cuvati.
C

Cccc

pre 2 meseca

Najveca mana ovog momka je katastrofalna odbrana.igrac je tipa Tobi.e sad prednost za zvezdu bi bila jer je decko nase dete,i nije stranac.sve drugo prosek
P

Puljaj

pre 2 meseca

Uopšte nije loš igrač. Dobar šut, dodta skokova. Akonije za EL, bar je odličan za evrokup. Šteta je da tavori u drugoj ligi pa makar bila i španska.
M

MVPCACAK

pre 2 meseca

Zeljko bi od ovog napravio zver!
D

Decenijasi

pre 2 meseca

Ristic nikad ne bi igrao za fuzionisanu igokeu koja titule i EL videla nije 12-13 poslednjih godina,jer je decko ZVEZDAS od rodjenja i to uvek javno istice!
l

ladni

pre 2 meseca

A koga je to napravio za skoro tri godine u Partizanu?
V

View

pre 2 meseca

Mogao je kod nas komotno, 5 puta jeftiniji od Kaminskog, ne igraju obojica odbranu, imaju sut za tri poena, Ristic mladji zaljan dokazivanja, srbin, reprezentativac....
C

Cccc

pre 2 meseca

Zaboravio si okoreli zvezdas.
S

Sega89

pre 2 meseca

Izmislio kosarku za Gilespija ali to ovi u Zvezdi ne vide…
t

tuneki

pre 2 meseca

gilespi makar igra odbranu
@

@Sega89

pre 2 meseca

Sta reci onda je ministar odbrane za Kaminskog
t

tuneki

pre 2 meseca

pricam za Zvezdu,bas me briga za Kaminskog
q

qwdqwdqwd

pre 2 meseca

e u drugoj ligi ce da se izbori za mesto na oi .kakav glup potez totalno nerazumljivo
"

"Nekadašnja nada"

pre 2 meseca

Aranitović, Simanić,Stojanović, Ristić...