Komentari na vest

Duško Ivanović: Posebno bitan trofej, mnogo znači biti prvak države sa takvom košarkaškom tradicijom

P

Partizanština

pre 11 meseci

Drago mi je da vam je ovaj trener. Veoma dobro mi se uklapa u sliku o vama.
Л

Ложач

pre 11 meseci

Јес вала, фин, културан, образован, а опет намазан, радан и педентан, пије вино на салашу звонка богдана у друштву својих вршњака, не гази људе на пешачком у Србији, не изазива саобраћајне несреће у алкохолисаном стању у шпанији, не избегава војне позиве, не шмрче, не излази на сплавове, не дрпа 40 година млађе девојчице, не игра рулет! Штобсе рекло једно брдо два универзума
A

AS-01

pre 11 meseci

Šta se vi javljate?...niste igrali i tišina.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Potpuno si u pravu. Ne gazi ljude na pešačkom prelazu , ne robija , ne sede mu u krilu klinke od 18 godina.... Duško Ivanović zaista pristaje Zvezdi a ovaj drugi vama iz JSDP-a.
K

K5973

pre 11 meseci

Pozdrav za kukavice koje beže već drugu godinu.
N

Nismo

pre 11 meseci

Mi pobegli u Aba pre 20 godina, nego vi, sami sebe pozdravljate😂😂😂
F

Familija

pre 11 meseci

ČESTITAMO ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
g

gis 123

pre 11 meseci

ne znam samo kako ga nije sramota, prvak države u dva meca sa svojim razvojnim timom...ej 2 odigrana meca....
R

Realni Arth

pre 11 meseci

Grobari, sta ste navalili, pa doci ce vam red za dva dana aman! Sta je bre ova invazija komentara, pa cestitajte ko ljudi, jel i to vam tesko, Citam neke vase komentare tipa, ko su Zvezdini navijaci, Ceca, Aca Lukas, Karleusa... pa kao nemaju morala a vi imate jel? Samo da budem jasan sva tri imena su postigli u zivotu dosta i zive kao u snovima. Da vam objasnim malo, valjda ste zaboravili, Dragana Nikolica, Ljubu Tadica, .... ma de ne spominjem koje sve gromade su voleli Zvezdu. Prijatelji, ako vam toliko tesko pala ova titula, pa kakva li ce biti tek reakcija posle ABA titule, a to 100% dobijamo jer smo bolji. Znaci dzabe sve, i Tegeltija i neki drugi mali partizani pokusavaju d avas predstave kao obrazovani navijaci koji razume kosarku, koji znaju d anavijaju, kad ono nacitas se vasih gluposti, da zeludac zaboli. Verujte mi, poznajem puno navijaca Partizan koji su mi bas dobri prijatelji, i za razliku od vas koji dezurate na mrezama ljudi platili debele pare da pomognu klubu jer ga vole, ali nikada nisu ruznu rec rekli o Zvezdi. Zato psst, ako hocete da cestitate uradite to ljudski, ako necete, pa cekajte onda za 10 dana imacete ponovo priliku, znaci TRIPLETA ponovo, a onda ADIO! Zelim vam puno srece iduce godine, i nemojte da ljutite Poglavicu, jer nece vam vise platiti licencu, pa cete ponovo da pokusate da izborite EL preko Evrokupa, pa opet ce vas tamo cekati neko od Zvezde da vas dobije - tipa Alimpijevic. Zvezdo raduje se, Zvezdasi radujte se, jer ove godine igramo Ligu Sampiona u fudbalu, igracemo Evroligu u kosarci, lepo zar ne?!
s

sapienti sat

pre 11 meseci

Ne samo Dragan Nikolic, Ljuba Tadic, Dusan Prelevic, nego jedan Andric, Crnjanski, Selimovic, Beckovic, itd. Od partizanovaca znam samo za Sekija Turkovica i Mikija iz Kupinova.
M

Mop

pre 11 meseci

Slabo znas
P

Predcednikce

pre 11 meseci

Kako li se osecaju ovi momci iz FMP, mozda nesto i znaju ali protiv cz ne sme nista da se pokusava, Kad igras finale a moras da budes statista
p

pedja986

pre 11 meseci

2 meca i sampion drzave, bas vazna titula...
G

Goss

pre 11 meseci

Kakav crni trofej dva kluba sa istim nazivom fmp igraju finale to samo u ovoj bednoj Srbiji može
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Pricas ljudima koji su prisvojili "titulu" iz 1945?!
V

Vi ste ludi totalno

pre 11 meseci

Znaci Sramota je sto je FMP svojim kvalitetom dosao do finala a vas nije sramota????
S

Smešni cigani

pre 11 meseci

Moral Cece, Karleuše i Ace Lukasa. To su vam navijači Crvene zvezde, njima su takve smešne stvari normalne. Sledeće godine očekujem da se prvi tim Crvene zvezde podeli na 2 dela, ovi jedni uzmu markere druge boje i igraju između sebe finale. Ako, neka ih. Meni su oni smešni.
д

да, да...

pre 11 meseci

...рекоше они који су приписали титулу из 1999. 😂😂😂 морал Виолета Партизан.
z

zare 123

pre 11 meseci

Zašto niste igrali, a sada komentarišete? Bila bi nam još slađa titula, da smo vas omlatili
R

Realno posmatrano

pre 11 meseci

Covek je dao gospodsku izjavu i pohvalio srpsku kosarku. Nakon toga dolaze grobari ciji je klub evo drugu godinu za redom pobegao iz domace lige i prave se pametni. Ne bih ja tu nista vise dodao vezano za njih, pametnom je dovoljno. Ajmo momci sad da uzmemo ABA ligu.
g

gost0

pre 11 meseci

Kao prvo liga nije srpska, nego privatna, moze da je igra ko hoce i ko nece, svejedno je, nema veze sa KSS! Kao drugo popicete metlu u finalu Abe i ugasiti se!
n

nemoj brate samo se ukopavate

pre 11 meseci

Vi se preznojaste i nista. I u kupu imate istoriju bezanja xD
S

Smešni cigani

pre 11 meseci

Partizanu je ispod časti da igra ovu ligu. Neka zvezdašima još 100 trofeja slobodno. Nek igraju tu jednu utakmicu i nek misle da su "osvajači" nekakve lige, a u kup takmičenju se treba više oznojiti za trofej.
G

Gennaro

pre 11 meseci

Nije vam ispod časti nego bi morali da zovete juniore. Pa da vas ne bi tabali 40 razlike, što bi bilo poštenije, vi ste pobegli ko devojčice.
@

@gennaro

pre 11 meseci

Jeste i u kupu isto bezimo, vise u kupu ima utakmica nego finale, i finale ste sa 3 utakmice smanjili na 2 utakmice.
S

Smešni cigani

pre 11 meseci

@Gennaro O čemu bre ti pričaš?? Kampaco, Bentil i Martin čistokrvni Srbi koji su danas igrali. Kup Koraća se najnormalnije igra, otpadaju samo 2 stranca. Isto je i za domaću ligu. Tako da nema veze sa vezom to što ti pričaš. Partizan neće da igra ovu ligu jer je debilno da 16 klubova igra ligu a da se Partizan i Crvena zvezda dovuku kao neke vucibatine tek na polufinale. Debilan je sistem takmičenja zato ga Partizan neće više ni igrati.
s

svasta...

pre 11 meseci

Koliko komentara za jednu sportsku normalnu izjavu navijaci Igokeje su totalno nenormalni
u

uzmi zeljko nasu....

pre 11 meseci

Osvajaci kupa, osvajaci prvenstva Srbije, aktuelni sampioni aba lige...naspram nas pljuvaci simpatizera kluba koji nista sem kupa nije 10 godina osvojio. Preti da ce i drugu godinu u nizu najveci svih vremena da sezonu zavrsi bez trofeja i zato je strah. I nas bi bio da je neko skrcao mnogo para za tim koji nije na parketu izborio evrokup, nije na parketu izborio evroligi....ne placaju se samo igraci i licence, nego i ucesce. A rezultata nigde, strasno!
J

Jeste

pre 11 meseci

Strah nas, zato i pisemo non stop saopstenja, dobro si provalio😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Gost200

pre 11 meseci

Nemoj brinuti za Aba ligu, nemate nikakve šanse da je osvojite ove god. Možete samo da skupljate ove lažne trofeje iz Superlige Srbije koju Partizan sa zadovoljstvom više neće ni igrati jer je cipiripi liga.
u

uzmi zeljko nasu....

pre 11 meseci

Sto se smejes na silu mili, opusti se, bolji ce pobediti u aba ligi...3:2 je trenutni skor za zvezdu u sezoni iz bajke kkp...
c

cirkus

pre 11 meseci

Hahaha ovo nema ni u Severnoj Koreji,hahaha cirkus
E

E moj druze zagrebacki

pre 11 meseci

Mislis ?
p

psyhhodelija

pre 11 meseci

Pa nema u pravu si, nema da se bezi 2 godine od domaćeg takmičenja...Kao igramo kup,a necemo KLS a isti timovi učestvuju,i mega i fmp...Veliki klub postao mali ponašanjem...Zasto hemofarm i Zvezda nisu bezali onih 13 god zaredom
@

@e moj druze...

pre 11 meseci

Transparent u Pioniru i pored njega reklama 'IDEA'...Moj 'frendu'.
r

raco marjanović

pre 11 meseci

a od sutra ponovo red saopštenja, red plača
д

да, да...

pre 11 meseci

...значи већ други трофеј, а највећи тренер икада шта је освојио? 😂😂😂
O

Osvojio je

pre 11 meseci

9 Evropskih trofeja on sam nego celo tvoje sportsko drustvo, posto pitas.
x

xaxaxa

pre 11 meseci

Najveci trener je osvojio 9 trofeja,za koje svi znaju i koji svi postuju i cene, a ovaj vas hipik,moze samo da osvaja kad je u finalu, sa drugim dr ekselovim klubom
u

uzmi zeljko nasu....

pre 11 meseci

I sta vi imate sa njegovig preostalih 8 trofeja? Ok onaj prvi, sa vama, ali sta tacno vezuje vas i njegove titule sa pao, fenerom, moze li neko da mi napise? Eto mi nemamo trenera koji je tako trofejan, imamo radonju i duska ivanovica...i volimo ih i bez evropskih trofeja...a znas li zasto? Zato sto su ugasili vujosevica i evo sad zelimira...nikada nista ne moraju da osvoje u evropi, samo to sto su njih resetovali je dovoljno...
P

Pa

pre 11 meseci

On i ima veze sa preostalih 8 trofeja a ne Partizan, vidis da ovaj gore pametni prica o treneru a ne o Partizanu, taj trener ima 9 EVROPSKIH TROFEJA.
д

да, да...

pre 11 meseci

...свака част, срећне вам Фенербахче титуле 😂😂😂
N

Normalno

pre 11 meseci

Da mu svaka cast na 9 EVROPSKIH TITULA, ZATO JE I CENJEN GDE GOD DA ODE U EVROPU.
B

Bida

pre 11 meseci

Ovaj uzeo prvu titulu u zivotu i to naravno namestenu a da on nszna za to xaxa nije mu rekao vocja xaxa
P

Pa

pre 11 meseci

Tako i Radonjic uzimao da ga ovi iz Panatinaikos jedva najurili😂😂😂😂😂😂
s

senseimaster

pre 11 meseci

Sigurno nije prva,bio je prvak gde god je radio,čak i u Španiji i nije sa Realom i Barsom,i za ovoga ispod-Radonjića jesu oterali iz Pao za razliku od vujoševića u CSKA gde su mu podigli spomenik.
b

bravo

pre 11 meseci

Sjajna liga. Velika,ogromna pobeda! 2 utakmice i prvak! Sjajno! To nema ni na igrici.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Fmp je ovu utakmicu kao i prethodne kolko valjda 42 utakmice protiv Zvezde izgubio jos u svlacionici.Kao da su od silnih poraza od Zvezde bili uplaseni,plus strah od novog poraza Zvezda im je usla u glavu.
f

franjo1

pre 11 meseci

Bravo momci vi ste najveci srpski klub uvek bili i ostali.Sad jako protiv igokeje da i tu budete na nivou tripla kruna je tu.....
n

nR

pre 11 meseci

Kakav trener! Uspeo je Efempej2 da pobedi u 2 utakmice. Duskane Srbine!!!
7

78

pre 11 meseci

Jeste se istrošili kućo
C

Croatia

pre 11 meseci

Naša zemlja. Tamo smo i osnovani. A nekada smo bili crveno plavi.
V

Vidis

pre 11 meseci

Kako znas skim ste osnovali Aba ligu, a napustili nasu.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Liga Srbije koja nije u organizaciji košarkaškog saveza Srbije, već u sklopu jednog čoveka je najveća kazna za košarkašku velesilu kakva je Srbija. Za navijače Železnika postoji jedan citat; " Navijači Železnika su najhrabriji navijači na svetu ne zato što se ničega ne boje nego zato što se ničega ne stide".
E

Eto da znas

pre 11 meseci

To je citat za hrvate to jeste za vas
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

@Eto da znas Svi vrlo dobro znamo koje osnovao zvezdu i tu se svaka priča završava
д

да, да...

pre 11 meseci

...сви знамо и одакле је Партизан 😂😂😂
З

Звезда падалица

pre 11 meseci

Неко пуни арене а неко витрине.
D

Da li imaš

pre 11 meseci

FEELING Duško?
S

Sve

pre 11 meseci

Puca od emocija i koliko je vazno, da se zakazuje u 12 popodne.
Б

Блок

pre 11 meseci

Vama није .
G

Gost999

pre 11 meseci

Zakazano je što ranije da bi mogli igrači da se odmore što više do utakmice sa vama. Ali ste vi toliko plitki da to ne možete da shvatite
@

@Gost999

pre 11 meseci

O cega da odmaraju od trening utakmice😂😂😂😂😂😂😂😂, daj uozbilji se nisi klinac.
Z

Zvezdaleeeee

pre 11 meseci

Bravo Duško i Ekipo ! Srećno protiv osvajača osmine finala Evrolige
G

Gost111221

pre 11 meseci

Bato mi smo to osvojili a vi ste samo rekreativci
S

Sofroije III

pre 11 meseci

@Gost111221, a kad ste poslednji put osvojili neki TROFEJ?
n

noleeeeeeeeee

pre 11 meseci

prvak lige u kojoj odigras samo dvije utakmice. Mnogo bitno bas.
J

Junker

pre 11 meseci

Haha vi pobegnete i onda smo mi krivi sto nemamo s kim da igramo?
a

a koji fmp

pre 11 meseci

"fmp odigrao bez pritiska " ...haha zezas ?
@

@Junker

pre 11 meseci

Pa imate da igrate sa vasim FMP2, kako nemate, znas ono laksi trening u 12 h😂😂😂😂😂😂😂
S

Sofronije III

pre 11 meseci

@@Junker, smeješ se, smeješ se, a plakao bi. Zvezda 23 puta prvak svoje zemlje, a OFY - 21.
@

@Sofronije treći

pre 11 meseci

Naravno da placem od smeha😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
Б

Блок

pre 11 meseci

Српски клуб!
p

paprikaaaa

pre 11 meseci

Sa petokrakom...cisti srpski simbol
Б

Блок

pre 11 meseci

Са тробојком 91 у Барију,ал нашом! Не Vašom.
p

penezicii

pre 11 meseci

Gde je cica?
m

munru

pre 11 meseci

zvezda petokraka simbol je cetnistva