Dvejn Bejkon u opremi Monaka (©MN Press)
Dvejn Bejkon u opremi Monaka (©MN Press)

Dvejn Bejkon debituje za Panatinaikos protiv Partizan Mozzart Beta

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.22. | 19:46

Amerikanac će preskočiti utakmicu sa Kolososom u prvenstvu i prvi put zeleni dres obući pred sudar sa crno-belima

Nije Panatinaikos otvorio sezonu kako se nadao. Posle pet kola u Evroligi ima samo jednu pobedu, u prvenstvu je pred nedeljni susret sa Kolososom sa Rodosa (14.45) na 2-1. Očekuje se da Zelene na evrosceni pokrene Dvejn Bejkon. Bivši igrač Monaka i nekoliko NBA klubova bez dileme je veliko pojačanje za ekipu Dejana Radonjića, a navijači bi na delu trebalo da ga vide u narednom kolu elitnog takmičenja i susretu sa ekipom Partizan Mozzart Beta.

Naime, kako prenosi Eurohups, Amerikanac neće nastupiti protiv Kolososa i debitovaće u sudaru sa crno-belima u OAKA areni narednog četvrtka (3. novembar, 20.30).

Izabrane vesti

BasketNews ističe i da Bejkon nije još u potpunosti spreman da pomogne ekipi, te da nije registrovan za mečeve u grčkom prvenstvu. Sve ukazuje da će Panatinaikos dobiti veliko pojačanje pred duel sa ekipom Željka Obradovića.

Ostaje pitanje kakva sudbina čeka Endrua Endrusa. Bivši igrač Burse nije upisao minute u prethodnoj utakmici sa Makabijem iz Tel Aviva, a poput Bejkona nije registrovan za domaći šampionat. Timovi u Grčkoj imaju pravo da sa šest stranih igrača igraju mečeve u šamopionatu, a pošto ih PAO ima osam u svojim redovima, odlučeno je da pored Bejkona ni Endrus ne bude u protkolu za susret sa timom sa Rodosa.

Problem za Radonjića bi mogla da bude i povreda Marijusa Grigonisa. Litvanac ima problema sa levom nogom zbog kojih nije mogao da odradi poslednji trening. Pred sam početka sutrašnjeg duela će biti odlučeno da li može da pomogne ekipi ili će iz predostrožnosti biti oslobođen napora.


tagovi

KK PanatinaikosDvejn BejkonPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara