Džejms Bel stiže u Partizan

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.11.19. | 16:50

Crno-beli već par meseci traže igrača njegovog kalibra

Posle Nemanje Gordića, Partizan bće dovesti još jednog člana prošlosezonske ekipe Budućnosti iz Podgorice. Kako piše crnogorski CdM, Džejms Bel je nadomak crno-belog dresa. A potom je i Ostoja Mijailović za Sport Klub potvrdio da će ovaj posao biti realizovan.

U pitanju je 27-godišnji američki bek, koji je dres Podgoričana nosio od kraja 2018. pa sve do kraja crnogorskog šampionata. 

Izabrane vesti

Prvi deo prošle sezone proveo je u Cedeviti dok je ona još nastupala u Zagrebu, tako da sa te strane Belu ne bi trebalo mnogo da se navikne na ABA ligu i to jeste prednost ovog igrača koji je profil kakav je potreban ovom sastavu crno-belih.

Bel je u karijeri imao zapaženu epizodu u Darušafaki, a igrao je i za Hapoel Holon, Nansi i Kremonu, u kojoj je 2014. počeo profesionalnu karijeru posle diplomiranja na koledžu Vilanova.

Partizan je sjajno startovao u Evrokupu, gde je jedini neporaženi tim nakon pete runde, dok u regionalnoj ABA ligi ima učinak 2-2.

Da li je Bel igrač koji će dodatno podići kvalitet crno-belih pred nastavak sezone? Inače, Bel se uklapa u priču po kojoj Partizan već dugo traži igrača koji može da igra na pozicijama tri i dva, a videćemo da će ovo povući nove promene u sastavu crno-belih.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara