Dejan Mijatović (©MN Press)
Dejan Mijatović (©MN Press)

Džoli Mijatović: Cilj nam je bio da se što duže borimo protiv Zvezde i tako gradimo samopouzdanje za ABA ligu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.02.23. | 20:07

Trener Borca Mozzart ističe da je od svojih izabranika video potrebnu želju, motivaciju i borbu za finiš ligaške faze regionalnog takmičenja u kojoj se juri opstanak

Košarkaši Borca Mozzart trudili su se koliko su mogli da pokažu što više protiv favorizovane Crvene zvezde, ali u skraćenoj rotaciji i sastavom koji je i dalje rovit posle virusa nije mogao više od dve i po četvrtine dobre borbe.

Bez Sava Lešića, Uroša Čarapića i još nekoliko prvotimaca rotacija je bila svedena na samo deset igrača, uključujući i mlade snage...

Izabrane vesti

“Imali smo nameru da odigramo dobru utakmicu, da pariramo Crvenoj zvezdi što duže, s obzirom na hendikepe koje smo imali sa virusom. Imali smo na raspolaganju samo deset igrača, utakmicu smo otvorili čvrsto, disciplinovano, bili dobri na skoku. Zvezda dugom rotacijom i iskustvom drži intenzitet, nama je nedostajao kontinuitet do kraja. Ono što me interesuje u ovim utakmicama jeste da produžimo kvalitet protiv ovakvih rivala, za ono što nam treba do kraja ABA lige, cilj je bio da pokažemo pravi motiv, želju, borbu i da se tako držimo na svakoj narednoj utakmici. Želim Zvezdi sve najbolje, meč sa Partizanom biće finale pre finala. Očekujemo svi dobru utakmicu“, rekao je Mijatović.

Kapiten Borca Mozzart Marko Radonjić takođe je pružio ruku boljem od sebe i čestitao Crvenoj zvezdi na pobedi.

“Došli smo u oslabljenom sastavu, došli smo da pružimo što veći otpor Crvenoj zvezdi. Odigrali smo dobro poluvreme, pokazali smo da možemo sa svima da se borimo. Čestitam im na pobedi i želim sve najbolje, mi se okrećemo ABA ligi“, poručio je Radonjić.

Na sedam kola pre kraja ABA lige, Borac Mozzart je pretposlednji sa skorom 4-15.



tagovi

Dejan MijatovićKK BoracKK Borac ČačakBorac Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara