Dante Egzum (© Star Sport)
Dante Egzum (© Star Sport)

Egzum: Nisam gledao finale Evrolige, samo me titula u ABA ligi zanima

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 22:34

"Još uvek prolazim kroz rehabilitaciju, nisam skroz spreman. Radim sve što je do mene da budem što je najbolje moguće", rekao je Dante Egzum posle pobede i plasmana u polufinale ABA lige

Onog momenta kada je Serhio Ljulj u nedelju pogodio šut za pobedu i titulu u Evroligi navijači Partizan Mozzart Beta su pomislili - ovo smo mogli da budemo mi. Ipak, realnost je drugačija. Crno-beli su igrali majstoricu četvrtfinala ABA lige. Odradili su posao maksimalno u trećem meču protiv Studentskog centra, ali nekako je u vazduhu i dalje viso Real Madrid.

Svi već znaju kako se čitava serija preokrenula u finišu drugog meča kada je u tuči povređen Dante Egzum koji prema sopstvenom priznanju ističe da nije gledao finalni okršaj elitnog takmičenja između Madriđana i Olimpijakosa.

Izabrane vesti

"Nisam gledao utakmicu. Samo želim da čestitam Realu, fantastična sezona za njih. Sada me samo zanima ABA liga i kako da pobedimo svaku utakmicu", rekao je Egzum..

Povreda tetive ga je sprečila da priža partije kakve je očekivao u trećem, četvrtom i petom meču plej-ofa Evrolige.

"Još uvek prolazim kroz rehabilitaciju, nisam skroz spreman. Radim sve što je do mene da budem da budem na parket i da igram što je bolje moguće. Tako je kako je".

Pošto je sam istakao da je fokus na regionalnim utakmicama, Plej-of je počeo znatno teže nego što je bilo ko mislio. Bile su potrebne tri utakmice protiv Studentskog centra.

"Ovo je košarka, naravno da možemo da kažemo da se timovi spremaju za nas, imaju plan, ali imamo i mi. To je sve normalno. Moramo da se fokusiramo na nas, da pogađamo šuteve iz otvorenih pozicija i to je to. Bitno je samo da idemo iz utakmice u utakmicu. Glavni cilj je da osvojimo ABA ligu, to je jasno", dodao je Egzum.



tagovi

KK PartizanDante Egzum

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara