Komentari na vest

Egzumovo zakucavanje protiv Olimpijakosa obeležilo sezonu u Evroligi

A

Ako ćemo realno...

pre 12 meseci

"The trojka" je svakako bolji potez ove sezone u Evroligi. Čak i zakucavanje Petruševa protiv Albe je bolje od ovog Eksumovog, ali jbg.,mora se groblju nekako zadovoljiti pa im dele nagrade koje realno nisu zaslužili. A nisu zaslužili ni F4, jer je Real Madrid kompletnu seriju igrao nekompletan a oni pominju samo izostanak njihovih tabadžija zbog kojih i nisu otišli u Kaunas...
g

gjdjd

pre 12 meseci

Iduca nagrada najbolja gluma godine, Dante Egzum kad je faulirao Fernandesa, mesto br 1.Mesto br 2 Egzum, trk kad fa je Jabusele otresao, pa sedanje na parket, pa stake, pa nista.
N

Nemaci pojma komentarišu

pre 12 meseci

Važno je da se nemaci pojma o ovom sportu ne slažu sa odlukama cele evrolige i evropske košarke jer su zavidni i znaju bolje. Samo nikakav rezultat u evropi da naprave otkad postoje pa do danas.
g

glok

pre 12 meseci

Ovo nije nimakva odluka EL nemacu pojma, vec publike, tj botova jsd-ovaca.
H

Haha

pre 12 meseci

Uruciti im trofej zakucavanja,trofe gledanost i trofej za Top 8 i evo triple krune hahahahahaha
1

1od3miliona

pre 12 meseci

bi mogo da da žoc godisnje za porez,ne mozemo mi obicni smrtnici sa 500e platom sve
ц

црно на бело

pre 12 meseci

Где су Танго Аргентино?Најплаћенији двојац ЕЛ као да није учествовао ове сезоне...шта се дешава???Лазаревић за младу звезду у успону???Бодирога,Гликмане,стварно није у реду...на сваком кораку их саботирате.
S

Suma

pre 12 meseci

Bio sam na utakmici sa olijm. Neprocjenljivo i bombi je bio. To se ne zaboravlja nikada. Dante je to odradio, i da se pamti dugo dugo. Nezaboravan potez. Dante je munja za ovu igru pod obručima. Ostaje urezano u sećanje
d

dddsa

pre 12 meseci

Eto i posle kazu da partizan nije osvojio ni jednu titulu u poslednje dve godine.
R

Ređaju se pehari

pre 12 meseci

Bravo !
P

Pray for Dante

pre 12 meseci

Brz oporavak želim bratu, nadam se da prst nije otpao i da kičma nije polomljena!!;
Л

Ложач

pre 12 meseci

Трофеји партизана у последње две године за време #робијаЕфекта под покровитељском пакицом нордеусБроса: 1.титула најбољег тренера аба 21-22, 2.титула најбољег закуцавања аба 21-22, 3.титула најлепше слике аба 21-22, 4.титула најбољег тренера аба 22-23, 5.титула уласка у топ8 22-23, 6.рајзинг стар евролиге 22-23, 7.најлуђа серија ел 22-23, 8.магични моменат евролиге 22-23!!! Честитамо, мораће правоснажно осуђени секач на челу ЈККПа да проширује витрине за све ове силне трофеје!!!
E

Exim simuliranje ?

pre 12 meseci

Titula za simuliranje godine ? Exum ?

Samo Partizan

pre 12 meseci

Sva ta priznanja i uspesi Partizana u Evroligi su znak da klub ide napred a vi ostajte da igrate za trofeje malih takmicenja evo vam privatan kls igrajte sa klubom koji je nosio ime vaseg kluba i a ostalim pouamaterskim timovima i dominirajte do mile volje.
g

gost4

pre 12 meseci

Biti ponosan na rezultate koji su plod neregularnosti govori o navijacima fmp, evropa je uvek bila i bice ogledalo (tamo ne gledaju jutarnji program hepi tv)
E

Eskalator

pre 12 meseci

Biti ponosan na svoje okruženje je jedino merilo u životu. Biti ponosan na kamerunce koji nemaju nikakve veze sa tobom, je pitanje stanja uma. A stanje uma je i kad pljuješ ruku koja ti izruči 70% budžeta, a ti veruješ da se boriš protiv iste. Vas ni 50 godina da neko drži u blatu neće naučiti odakle ste.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Eto i nagrada za Partizan Jam Madar je Evroligina zvezda u usponu i Egzumovo zakucavanje protiv Olimpijakosa koje je obelezilo sezonu u Evroligi.
P

PurpleHead

pre 12 meseci

Zaboravio si i titulu bajluđe serije EL ove godine! Tripleta bato moj
C

Czvv

pre 12 meseci

Pa kad ne mogu do trofeja dobro je i ovo.
G

Gost123

pre 12 meseci

E zabole nas bas....... Ahahhahaa
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

EL obeležilo sramno foliranje ovog lika.
m

mile led

pre 12 meseci

Znamo šta će biti potez sezone u Aba ligi, Mathias Lessortttttt
S

Spinovi i bajke

pre 12 meseci

A glasali samo oni.Ko kad su "osvojili EK" pre par sezona i izglasali svoju petorku za najbolju.Zamislite tu bizarnost nr dodjete ni medju 4 najbolje i izglasate svoju petorku za najbolju.Ljudi su opsednuti drustvenim mrezama, sreca da ih nema kao navijaca Mancester Junajteda, i ovako covek misli da ih ima 100 miliona, a ne onoliko malo.
J

Jabuseleeeeee

pre 12 meseci

Nista od titule ni ove godine moj grobare hahahhaa.
g

glok

pre 12 meseci

Najvise glasova skupio jer 90% glasaju samo navijaci jsd-ovaca, ko one sezone kad su osvojili EK ispavsi u 1/8 finala ili 1/4 finalu, i uzabrali celu svoju petorku za najbolju u EK.Sa njima uvek komedija.
ц

црно на бело

pre 12 meseci

Браво,Данте!Сад да се узме АБА лига и да се заокружи добра сезона...највећи спортски бренд који Србија има,поред Ђоковића и Јокића, КК Партизан!
G

Grobarija

pre 12 meseci

Ma pusti titulu, samo da on vude dobro sa zdravljem nakon onog monstruoznog bacanja jabuselea i onog podmetanja ljulja na njegov pokušaj blokade
1

1234567899

pre 12 meseci

De ce zoc ovolke trofeje da stavi?!
l

lolito pfk

pre 12 meseci

zasto ja da dajem novac,kad ostoja i zeljko uzimaju milione od Partizana,nece ovo na dobro izaci,pusti exuma
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

A tango Argentino hahahahaha
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Oni imaju 2 trofeja osvojena za sad, kup koji je vec nas i domace prvenstvo koje cemo tek da osvojimo. A mozda bude i treci, zavisi dosta od toga da li ce vasi bonus igraci iz Slovenije da odigraju za vas ili ne.

@Gosthjk |

pre 12 meseci

Jel se ponosite zbog toga bas ste jaki Vildoza vise placen od vecine timova KLS a zajedno ko ce vas pobediti Zlatibor iz Cajetine ,Tamis ali bi voleo bas da vas ometlamo u Aba ligi pa kada vama daju pozivnicu po 4. put za EL da vas onda cujemo.
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Subjektivno misljenje, ali mislim da sam u pravu. Za 5-10 godina od cele ove zaista istorijske sezone, jedino ce se pamtiti “The trojka”.
H

HHAHHAHA

pre 12 meseci

Kakav mentalni sklop
T

Ti da

pre 12 meseci

Pošto ti je to hi light definitivno...
E

Evo banke

pre 12 meseci

Sta je to?
V

Voždovac

pre 12 meseci

Bravo grobari, druga titula ove sezone :)