Emotivni zagrljaji, argentinska zastava i ovacije: Kampaco je omiljena ličnost u Areni

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 18:15

Sjajan doček za argentinskog plejmejkera

Proveo je u crveno-belom dresu nešto više od pola godine, zbog zabrane Evrolige zabeležio svega devet nastupa u elitnom takmičenju u dresu kluba s Malog Kalemegdana, ali to je bilo sasvim dovoljno se Zvezdina publika emotivno veže za Fakunda Kampaca. То је uostalom na najbolji način pokazalo večerašnje pojavljivanje Argentinca u Beogradskoj Areni.

Iako se najveća dvorana u našoj zemlji još uvek puni, na tribinama su bile spremne argentinske zastave, koje su bile zaštitni znak Zvezdinih mečeva u prošloj sezoni. Na samom terenu argentinskog plejmejkera dočekali su zagrljaji, što od onih najmlađih pristalica crveno-belih, što od bivših saigrača.

Izabrane vesti

Od rukovodstva Crvene zvezde Kampaco je za uspomenu dobio sopstvenu malu maketu u dresu bivšeg kluba, a nema sumnje da će večeras, kada se pojavio pred punim tribinama, dobiti gromoglasne ovacije, mada ih je već dobio od malobrojne publike prilikom izlaska na zagrevanje.

Zvezdina publika je letos silno želela da Kampaco i ove sezone predvodi ekipu, ali je odlučio da se vrati u Real Madrid.



tagovi

Fakundo Kampaco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara