"MICOV"
"MICOV"

Erceg i Micov došli glave Dudinom Efesu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.11.14. | 20:56

U standardno vrućem ambijentu u dvorani Abdi Ipekči, domaći Galatasaraj je bio bolji za pola koša od Anadolu Efesa (77:76)

MICOVIako je Efes takoreći veštački klub, pa rivalstvo između klubova nije veliko kao između Fenerbahčea i Galatasaraja, opet je kada u dvoranu dođe Dudina ekipa - pakao. Poslednje dve utakmice u kući Galate, Efes je preživeo, međutim, Micov, Erceg i ekipa nisu dozvolili da im pobeda ponovo pobegne.

Igralo se u žestokom ritmu od samog početka pa je svaki minut delovao kao poslednji. Ipak je Galatasaraj na kraju imao više municije, taman za taj jedan poen. Udarni trio Galate ove sezone, Arojo - Micov - Erceg, ponovo je bio na visini zadatka. Arojo je ubacio 16 poena, Micov 14, a Erceg 13.

Izabrane vesti

Galata je tako ostvarila preko potrebnu pobedu jer obratite pažnju na raspored koji ih očekuje: Olimpijakos, Fenerbahče, Crvena zvezda, Bešiktaš, Valensija.

S obzirom kako su tesno izgubili ovu utakmicu, budite sigurni da će Dušan Ivković u narednom susretu tražiti osvetu, pa možda ta utakmica bude još bolja. Za kraj pogledajte divan fejd-avej Zorana Ercega preko Darija Šarića:

(FOTO: MN Press)


tagovi

Anadolu EfesDuda IvkovićEfes PilsenEvropaGalatasarajKK GalatasarajTurskaVladimir MicovZoran Erceg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara