Eron Gordon i Nikola Jokić (©Starsport)
Eron Gordon i Nikola Jokić (©Starsport)

Eron Gordon uz košarkaše Srbije: Sila su, sa Jokićem mogu sve da dobiju, rekao sam mu da donese trofej kući

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 23:03

Amerikanac došao u Prag kako bi ispratio saigrača iz Denvera na delu protiv Poljske

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Praga)

Košarkaška reprezentacija Srbije izborila je plasman u osminu finala Evrobasketa i to sa maksimalnim učinkom u grupnoj fazi. Orlovi su posle Holandije, Češke, Finske i Izraela savladali i Poljsku u Pragu (96:69), te u sjajnom raspoloženju putuju u Berlin.

Izabrane vesti

Utakmicu sa poljskom reprezentacijom je praške O2 Arene pratio i saigrač Nikole Jokića iz Denvera Eron Gordon. Amerikanac je istakao da navija za Srbiju.

"Sila su, uvek bili. Veoma su dobar tim i kao što uvek pričam, kada imaš Nikolu Jokića u ekipi imaš šansu da dobiješ svaku utakmicu. Uzbuđen sam da vidim šta će uraditi u Berlinu. Navijam za njih", rekao je Gordon.

Za Nikolu je spreman da obiđe planetu.

"Žao mi je što sam propustio priliku da gledam Vlatka i Sloveniju. Bilo bi lepo videti i Čakija, ali trudim se da ih podržim. Mi smo porodica i putovaću svuda po svetu da gledam košarku i podržim Jokića".

Srpski as nije znao da mu stiže podrška iz Kolorada.

"Iznenadio sam ga. Rekao sam da sam došao da ga ispratim. Da neću ići u Berlin i poželeo mu sreću. Da nastavi da pobeđuje i donese trofej kući".

Poslao je i poruku navijačima u Srbiji, poručio im da ostaju uz Jokića i Nagetse.

"Hteo bih da pozdravim sve navijače iz Srbije i da im se zahvalim na podršci. Neka nastave da nas prate, spremamo velike stvari u Denveru", zaključio je Eron Gordon.



tagovi

Eron GordonNikola Jokićkošarkaška reprezentacija SrbijeEvrobasket 2022Denver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara