NAJAVA DANA (četvrtak, 9. april): Papazjanija od beloruskih rezervista, rukometašica i E-Sports izazova

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.04.20. | 07:50

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

NEMAN II – BELŠINA II, 14.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Do četvrtog kola, Neman II se već promovisao kao ekipa koja će se boriti za najviše pozicije, možda i za titulu. Koliko su dobri, govori njihova gol razlkika od 7:1, što navodi na zaključak da ova ekipa ima najbolju odbranu lige. Belšina II ima dva startna poraza, pa pobedu od 4:0 nad Gorodejom II. Imajući u vidu sposobnost Nemanovih rezervista, deluje da je to za njih bila samo epizoda pred suočavanjem sa realnošću.

Izabrane vesti

PAUIAN – BANK OF TAJVAN, 11.00
(Košarka, Tajvan 1)

Bankarima se ne piše dobro. Pauian je seriju pobeda u prošlom kolu ukaljao porazom u derbiju s Medvedima koji su ga porazili sa 72:99. Iskupljenje će se tražiti pred tehnički lošijim četvrtoplasiranim Bankarima koje dobijaju već tri puta uzastopno od sredine marta. S obzirom da Bankari imaju tek dve pobede na poslednjih pet utakmica, jasno je ko je ovde favorit.

TAJVAN BER – JEOUTAI, 13.00
(Košarka, Tajvan 1)

Medvedi su lideri tajvanskog parketa, pa Slončići nemaju skoro pa ni teorijsku šansu za uspeh. Naime, oni su najtanji na tabeli, a od sredine marta već tri puta su gubili od ovog rivala. Zbog toga se s nostalgijom sećaju januarske pobede na utakmici koja je okončana rezultatom 68:71.

BNTU II MINSK Ž. – VITEBSK Ž, 13.00
(Rukomet, Belorusija 1, žene
)

Na večetoj tabeli dosadašnjih susretanja ovih rivalki, stoji 6:1 za devojke iz Vitebska. Bntu II je poslednju, za sada i jednu pobedu nad Vitebskom zabeležio još u februaru mesecu prošle godine. Situacija se međutim u neku ruku do ovoga momenta izmenila. Naime, oba tima s poslednjih pet mečeva vuku tek po jednu pobedu, što znači da klackalica krajnjeg ishoda može da pretegne na ma koju stranu.

TREGLER – VRABLIK, 10.15
(Stoni tenis, TT Češka)

Tregler već tri puta dobija Vrablika od kraja marta, međutim gubitnik je od početnog šoka pri porazu od 3:0, poslednji put kožu najskupje prodao kada je poražen sa tesnih 2:3. Inače, Vrablik je 27. marta savladao ovog rivala, što znači da ume da igra, te da je njegova podređena pozicija u ovom slučaju uslovne prirode.

VALENTA – NEMEČEK, 14.15
(Stoni tenis, TT Češka)

Loše igre pokazuju oba rivala, međutim prekjuče je baš na međusobnom njihovom okršaju slavio Nemeček. Zbog tog rezultata smatrajmo ga makar umerenim favoritom protiv Valente koji je u seriji poraza bez presedana, a čini se i bez kraja. Dakle, sve karte su u Nemečekovim rukama.

KLEPRLIK – VRABLIK, 15.45
(Stoni tenis, TT Češka)

Ako je po snazi, onda je na Vrabliku epitet favorita koji je poslednjih dana dobio Kleprlika u dva navrata sa po 3:0. Kleprlik ima tri poraza sa poslednjih pet susreta, dobio je Valentu i Nemačeka na poslednja dva, pa mu baš i ne godi jedan Vrablik koji je izgleda ušao u suštinu njegove igre i učinio ga totalno nemoćnim. Treba videti da li je iz prethodnih susreta izvukao bilo kakvu pouku.

Astralis - Mousesports, 17.25
(E-sports, ESL Pro liga)



Poraz Mousesporta od Fnatica dodatno je zakuvao stanje pred završnicu druge faze u ESL Pro ligi. Zbog svega toga, Astralis još uvek ima šansu da se dograbi bar mesta u sredini tabele, uprkos tome što je na početku ove faze takmičenja upisao dva vezana poraza. Astralis je dobio četiri od minulih pet njihovih okršaja, ali je Mousesportu pripao poslednji krajem prošle kalendarske godine.

FaZe Clan - OG, 17.25
(E-Sports, ESL Pro liga)



Nažalost, FaZe Clan u kojem se nalaze i neki gejmeri iz našeg regiona neće se boriti za najviši plasman u jedanaestoj sezoni ESL Pro lige. Porazi od Fnatic-a, NaVi-ja i Mousesporta nakon tri mape, te čišćenje od Astralisa posle samo dve stavljaju ovu ekipu na poslednje mesto pred završno kolo. Sa druge strane, OG će takođe završiti u donjem domu, pa ovde faktički gledamo dvoboj davljenika, u kojem je Red Bulova filijala ipak blagi favorit zbog serije u kojoj se nalazi FaZe.

NaVi - Fnatic, 18.25
(E-sports, ESL Pro liga)



Ako se kojim slučajem odlučite da pogledate okršaje u završnoj rundi druge faze ESL Pro lige, onda vam definitivno preporučujemo da pogledate upravo okršaj između NaVi-ja i Fnatic-a. Dve ekipe koje su prikazale možda i najviše u ovom stepenu takmičenja udariće jedna na drugu u dvoboju za prvo mesto u grupi. I jedni i drugi za sada imaju samo po jedan poraz, a Ukrajinci imaju vođstvo od 3:2 kada je poslednjih pet okršaja u pitanju.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara