""
""

Evrokup: Nemanja Aleksandrov i njegov Oldenburg protutnjali Solunom

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.16. | 19:54

Najbolji u redovima PAOK-a Nikola Marković

Košarkaši PAOK-a doživeli su drugi poraz u Last 32 fazi Evrokupa, dok je Oldenburg zabeležio drugu pobedu i napravio veliki korak ka plasmanu u narednu fazu takmičenja. Nemački klub slavio je pred vatrenom grčkom publikom ubedljivo (81:68), a sve je bilo rešeno uoči poslednje deonice u kojoj su crno-beli samo ublažili trijumf.

Izabrane vesti

PAOK je bio konkurentan samo u prvoj deonici koju su gosto dobili rezultatom 16:15. Već u drugoj četvrtini Oldenburg je napravio 15 razlike, a na kraju treće bilo je i plus 20. Domaćin je u poslednjih deset minuta samo ublažio poraz.

U pobedničkom timu naš Nemanja Aleksandrov igrao je nešto više od 21 minuta i za to vreme ubacio devet poena i ubeležio pet skokova. Najbolji u redovima nemačkog tima bio je Amerikanac Kuvale sa 15 poena. U crno-belom dresu PAOK-a ponajbolji je bio naš internacionalac Nikola Marković koji je upisao dabl-dabl učinak - 11 poena i 14 skokova. Tepić je igrao samo osam minuta pa se nije proslavio (2 poena), baš kao ni Duvnjak (4 poena) iako je ovaj drugi igrao više od 20 minuta.

Sofoklis Skorcanitis nije ulazio u igru.   

EVROKUP, LAST 32 - 3. KOLO

GRUPA I
PAOK - Oldenburg 68:81
20.45: Valensija - Limož

GRUPA J
19.30: Alba - Aris
20.00: Armani - Neptunas


tagovi

Sofoklis SkorcanitisMilenko TepićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara