Košarkaši Crvene zvezde (©Star Sport)
Košarkaši Crvene zvezde (©Star Sport)

Evroliga odlučila: Zvezda na Asvel za dve nedelje, četiri evropske utakmice za devet dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.20. | 10:04

Poznati rasporedi svih odloženih utakmica...

Crvena zvezda će biti gost Asvela u Vilerbanu tačno za dve sedmice, odnosno 11. novembra, objavila je Evroliga.

Na sajtu elitnog klupskog takmičenja osvanuo je raspored svih utakmica koje su dosad odložene zbog pozitivnih PCR testova i krize sa virusom korona u klubovima, a ona najvažnija je da Crvenu zvezdu čeka nova sedmica sa dve evropske utakmice vrlo brzo! Meč protiv Asvela igraće se u sredu 11. novembra, dok će dva dana kasnije gost Beograda biti madridski Real. Da raspored bude još teži, Zvezda će praktično odigrati četiri evropske utakmice u rasponu od devet dana! Posle Asvela i Reala stiže nova dupla sedmica sa gostovanjima milanskoj Olimpiji i Barseloni 18. i 20. novembra.

Izabrane vesti

Kako je odlučeno, Asvel će odloženu utakmicu trećeg kola sa Panatinaikosom kod kuće odigrati 1. decembra, Valensija će ugostiti Zenit u pomerenom susretu četvrte runde 8. decembra, dok će istog dana Efes igrati meč pete runde s Asvelom kod kuće. Za 11. novembar planirano je i odigravanje meča između Zenita i milanske Olimpije u Sankt Peterburgu, isto u sklopu pomerenog petog kola.

Crvenu zvezdu čeka zastrašujuće gust raspored u novembru jer će odigrati čak šest evropskih mečeva protiv Reala, Barselone, Efesa, Bajerna, Armanija i Asvela, plus večiti derbi sa Partizanom između ostalog…



tagovi

COVID-19

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara